dimarts, 23 d’octubre del 2007

http://www.flickr.com/search/?q=Fulleda


El web Flickr és una immensa col·lecció de fotos entre les quals, i de moment, n'hem localitzat 169 de Fulleda. Moltes, la gran majoria, són del Xavier Minguella (de cal Ferrer), com aquesta d'aquí dalt que correspon al ball posterior al sopar de cloenda de la Setmana Cultural.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Oooooooh! Xulíssim, però se't queden curtes 169 fotos ;-) Xavi volem més fotos volem ... més fotos ... volem més fotos :-)

Suposem que si ja tornes a fer fotos de les festes majors ... alguna cosa ha canviat oi?
GRÀCIES PER POSAR EL TEU GRANET DE SORRA PER FULEDA!

Anònim ha dit...

Veritablement, 196 fotos pel que és Fulleda... és ben trist!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Xavi ha dit...

Doncs si és ben trist, incriute tú i qui sigui i comença a penjar fotos, doncs, quan no estava inscrit a flicker, no en hi havia cap, ni de Fulleda, ni de Bovera, ni del Cogul...

Vaig pensar que Les Garrigues mereixia un lloc en el món cibernètic, això sí, estic obert a noves propostes...

Jo pensava en realitzar un calendari de les belleses fulledenques encara que estiguessin vestides. Bromes a part, m'agradaria molt fer retrats estil fashion de les dones del poble, a més a més, de un reportatge de les famílies, a la feina en el conreu, o fent pa, o fent la bacaina...

Evidentment, després faré el mateix a Tarrés, l'Espluga Calva...

Xavier Minguella Minguella

www.flickr.com/photos/xaviplateria/

www.fotopunto.com/114203

http://youtube.com/watch?v=MEeOMVDcz3c

Anònim ha dit...

Doncs, endavant i molta sort!