dimarts, 6 de novembre del 2007

CASTANYADA 2007






















Les activitats programades per l'A.D. Marinada per la Castanyada 2007 van tenir molt d'èxit de participació, tant en el taller d'elaboració dels panellets, com en el taller infantil de confecció de la castanyera i castanyes de collaret, com en la fantàstica actuació del Cor EURIDICE, com en el sopar on s'hi van aplegar un centenar de persones.



El cost de la coral va anar a càrrec de la subvenció de Cultura que ha rebut enguany l'Ajuntament de Fulleda per dur a terme activitats d'aquesta mena. La castanyera realitzada per les nenes i nens de Fulleda, sota la direcció de la 'profe' Blanca, va viatjar l'endemà a Barcelona amb el grup de joves en la seva excursió al CampNou i ,per uns moments va estar penjada a la grada.



Durant la festa es va aprofitar per donar una molt emotiva i sentida benvinguda a la Dolors Salat que ha hagut d'estar absent una bona temporada per motius de salut. I també es va voler agraïr a la Montse Caselles el taller de Tai-Chi que va conduir a l'estiu.



Durant el sopar, els assistents van votar el LOGO que més els agradava d'entre els 26 presentats al concurs, i en acabar es va fer públic el guanyador, obra de la Laura Moragues, de cal Mosset.



Des d'aquí, la junta de l'AD.Marinada vol agrair a totes les sòcies l'esforç i la il·lusió que demostren en cada activitat i que encoratja a continuar endavant.




Associació de Dones Marinada de Fulleda
http:/fulleda-pqp.blogspot.com





9 comentaris:

Anònim ha dit...

Carai quina festassa! Els que s'ho van perdre, veient les fotos estaran morts d'enveja, no?

Anònim ha dit...

...gràcies a tot el poble de Fulleda, als que teniu el cor gran i generos i vareu aconseguir emocionar, de la manera que ho vau fer, a la meva cunyada, MªDolors Salat, una lluitadora incansable que ens dona lliçons de fortalesa i de caracter positiu constantment...Gràcies de nou.

Anònim ha dit...

en moments d'alegria i joia colectiva, es de molt agrair que hi hagi gent que s'enrecordi de qui pateix i de qui ajuda al proïsme. Aixo fa un poble mes huma i valeros.

Anònim ha dit...

Com fulledenques/encs hem de continuar fent lo que sigui necessari per animar i ajudar a cualsevol persona que tingui algun tipus de problema, especialment quant es una familia integrada, colaboradora i amb ganes que el poble tiri endevant, sense rencunies.
Es molt dificil demostrar afecte a qui no va enlloc i no collabora en res. Collons.

Anònim ha dit...

Collons, tot i així s'ha d'intentar fer bona cara a qui et voldria veure fracassar...

Anònim ha dit...

Merci per les declaracions de tots vosaltres. Realment va ser molt emocionant per tots els que estavem allí.

Canviant de tema... que passa amb els fotos del barça que no estan penjades a la blog.

nosaltres ja les hem enviat a la gent algú les pot penjar que jo no ser com va!!!

Merci
La Saladeta

Anònim ha dit...

ep intento enviar un comentari a les fotos del barça i soc una sapastre.no
vull ser anonim.

Anònim ha dit...

Ets molt manyosa, res de sapastre, no ho tornis a dir!! Torna-ho a intentar les vegades que calgui"!
Amunt l'autoestima, res de criticar-nos, ja ens critiquen prou els altres!!!
Una abraçada

Anònim ha dit...

Ei, les de la caoral molt bé, ja les podeu contractar! Coral Eur´dice de les Borges Blanques, no tinc el telèfon però podria fer de representant,
una abraçada