diumenge, 17 de febrer del 2008

LICITACIÓ A L'ESTIU DE LA CARRETERA FINS A FULLEDA

Segons va afirmar el president de la Diputació, Jaume Gilabert, en la inauguració de la variant de Tarrés, aquest estiu es licitarà les obres de millora de la carretera des de Tarrés fins a Fulleda, tot i que encara no es pugui dir quan s'acabarà d'arreglar fins a l'Espluga Calba.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Missatge per a l'Il·lm. Sr. President de la Diputació de Lleida i el seu seguici:
Espero que la promesa que vau fer a Tarrés: Acabar d'una vegada per totes la carrtera "tercermundista" que tenim els fulledencs/ques no se les emporti el vent. Potser si que som quatre vots però no oblideu mai que també som PERSONES!!!

Anònim ha dit...

Si som 4 vots però junt amb l'Espluga i Tarres som una pinya i ells saben qui va canviar el color del C. comarcal.
Lo i,portant es que es comencen a complir algunes de les promeses i compromisos electorals.
Intentarem possar dins la pinya als dels Omellons.

Anònim ha dit...

Amb els de Tarrés no sé si podem contar-hi per fer pinya. Van segons bufa el vent, i si no mireu el que ha passat amb Acciona

Anònim ha dit...

Jo tinc el pressentiment que la faran, no sé quan però l'acabaran.I això que em pensava que havia perdut la fe.

Anònim ha dit...

La fe no s'ha de perdre mai, almenys en les propietats benèfiques de l'oli d'oliva garriguenc. I els de Tarrés, en aquests moments, tenen altres problemes però jo crec que estan al nostre costat.

Anònim ha dit...

Per els que viviu a Fulleda, es una bona noticia que la carretera s'adecui als temps, jo personalment enyorare aquella magnifica carretera que tants bons moments de conduccio m'ha fet passar, pero es una obra molt necessaria. Pero com les coses sempre tenen dues cares, ens hem plantejat que perdrem la tranquilitat que fins ara gaudiem?, en aquesta remodelacio de carretera, hi es contemplada la variant de Fulleda, propossada aquest estiu?.Els camions de les fabriques PUJOL, passaran tots pel terme i aixo implicara mes transit, mes soroll i mes perill, per tal d'estalviar-se l'alt de Vinaixa que tants accidents produeix cada hivern, ells estaran molt contents i tranquils i nosaltres?.Com deia el filosof "Reflexionem"

Anònim ha dit...

Jo que visc a Fulleda i porto sempre el cotxe enganxat al cul, com se sol dir, també enyoraré la carretera vella, amb aquells revols i els jabalís sorprenent-te.
No es pot tenir tot!!!!
A mi això del trànsit i els camions també em preocupa, al final potser s'haurè de ficar un semàfor o aquells bonys per limitar la velocitat.
Una abraçada

Anònim ha dit...

A mi això de la carretera no em preocupa... com que no em bellugo de la biblioteca...
jajaja

Anònim ha dit...

Pendó!!! Potser encara no t'has llegit cap llibre!!! je,je.
Tant parlar de la biblio a veure si dimecres hi ha més gent!! que de feina en sobra!!!

Anònim ha dit...

no cal exagerar... fulleda sempre serà fulleda i renovar la carretera serà bo x tots. no crec q s'augmenti el trànsit exageradament! tots tindrem records de l'antiga carretera però...

Anònim ha dit...

ja comencen a passar camions carregats de pedra, que feia anys que no es veien!!!
el pogrés!?