dimecres, 8 d’octubre del 2008

MÉS FOTOS DE FULLEDA

Una bonica foto de Fulleda d'Anna Jané López, en podeu trobar més aquí.
Us fem avinent que trobareu una sèrie de links amb fotografies relacionades amb el nostre poble a l'apartat Fotos de Fulleda que trobareu a l'esquerra del blog. Si en coneixeu més, si us plau, comuniqueu-nos-ho perquè puguem anar afegint enllaços.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,

Soc en Jordi de “Can Farreret”, marit de l’Anna Jané.

Ja sabeu que em considero fill de Fulleda, y que mai posaria cap problema en tot allós que signifiqui un benefici per al nostre poble. M’agrada l’idea de veure les fotògrafes de la meva dona en aquest blog, però...no hagués estat més assenyat demanar permís per fer-ho?, no totes les coses es poden fer “nassos”, cal tenir unes mínimes normes de convivència, ja n’aprendreu, el temps ho soluciona quasi be tot.

Dit això, vull dir-vos que tant a l’anna com a mi, ens agrada l’idea de tenir aquí aquestes fotògrafies.

Salutacions cordials.

Jordi

FULLEDA - PETI QUI PETI ha dit...

Benvolguts Jordi i Anna,

El nostre únic interès, fugint de disputes estèrils, és crear un modest mitjà que serveixi per explicar les novetats de Fulleda i el que es diu del nostre poble a internet. És només per això que volem recopilar informació sobre els diferents webs on hi hagi dades, fotos, vídeos... que ens afecten. Des d'aquest punt de vista ens va semblar molt bé la sèrie de fotos de l'Anna de Fulleda i per això ens en vam fer ressò.

Restem a la vostra disposició i esperem que ens aneu visitant de tant en tant i ens deixeu, si voleu, els vostres comentaris, a les notícies o al correu fulleda.pqp@gmail.com.

Salutacions molt cordials,


Fulleda - Peti Qui Peti