dilluns, 16 de març del 2009

PROGRAMACIÓ DE PRIMAVERA DE L'ASSOCIACIÓ DE DONES MARINADA


L'Associació de Dones Marinada de Fulleda, a través de la seva presidenta, Rosa M. Xifré, ens fa arribar els actes d'aquesta pròxima primavera:

El dissabte 4 d’abril de 2009 tenim previst fer un sopar - tertúlia, exclusivament per les sòcies, ja que l’aprofitarem per fer l’assemblea general. Esperem poder-hi compartir opinions i inquietuds sobre el futur de la nostra entitat.

El diumenge 19 d’abril celebrarem la diada de Sant Jordi, amb la tradicional venda de llibres i obsequi de roses a les sòcies. A les 12 del migdia, a la biblioteca, farem la presentació d’un llibre sobre l’Agustina d’Aragó.

El diumenge 17 de maig col·laborarem amb la Festa del Comerç Just. Hi haurà, com cada any, paradeta de productes, la projecció d’un documental i jocs infantils.

La Federació d’Associacions de Dones de les Garrigues, ens comunica que ha organitzat la IIa Caminada Les Garrigues per la igualtat, el dia 29 de març de 2009, i el poble escollit és Cervià. L’activitat és gratuïta però les persones interessades han de inscriure’s abans de dia 20 de març. Si voleu més informació, el dimecres 18-3-09 estem a la vostra disposició a la biblioteca, de 7 a 8 de la tarda i també a través del correu electrònic.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No s'anima ningú per la caminada? Ja és el segon any que l'organitzen i no hi fem presència. Per si algú s'ho repensa, el lloc que es visita desapareixerà aviat del paisatge per la construcció d'una part del canal o alguna cosa per l'estil.

Torno a ser la que no enten de coses de tros i del terme ...

Anònim ha dit...

Ego te absolvo...

És un altre terme!