dilluns, 11 de gener del 2010

NOTÍCIES DE LA NEVADA D'AHIR I D'AVUI DILLUNS 11


Ahir diumenge va arribar la sal cap a les quatre de la tarda, més o menys, i pels carrers es podia començar a caminar amb una certa tranquil·litat. Avui a la matinada s’ha tornat a emblanquinar una mica, ha nevat una miqueta de no res.
Per la carretera hi pasen cotxes però no està gairebé bé, de fet hi ha plaques de gel i tot i que vénen màquines, falta sal, un problema general. Les màquines treuen la neu, rasquen la carretera però no treuen el gel.

Pels carrers ja es pot transitar bé. Ahir després de treure la neu amb els tractors i les pales (3 tractors van col·laborar mentre d'altres que estaven preparats per a aquesta feina es van estimar més no fer-ho), va arribar un camió amb sal i al migdia i la tarda es va escampar pels carrers i després tot era aigua avall. Per sort, no ha fet gaire fred i va caient aigua. Avui al matí s'ha fet la mateixa operació, treure més neu, netejar amb les pales i escampar sal.

I el bar obert dia i nit!!! I ja s'han organitzat unes partides del 7 i 1/2 impressionants, sort de la Lídia que ens donava alguna cosa calenta després de treballar! Hi ha pa i el Toni s'encarrega de repartir-lo a la gent que no pot sortir de casa.


La metgessa ha passat al matí i membres de l’Ajuntament han anat a portar les receptes a la farmàcia de l'Espluga Calba i han pujat els medicaments. Hi ha algun problema de glaç a les cases però controlat. La il·luminació dels carrers, però, presenta algunes deficiències. L'administrativa de l'Ajuntament també ha treballat normalment aquesta tarda.


Una altra cosa important és que ja tenim cobertura de telefonia mòbil!!! Hi ha hagut molts problemes i el regidor d’Obres, Jordi Arbós, i d’altra gent s'han fet un tip de fer viatges cap a la Torra per tal de poder restablir aquest servei vital avui en dia per a la població.
L'ajuntament, i també aquest blog, vol agrair molt efusivament a tothom que d'una manera o altra ha ajudat a retirar la neu o en d'altres activitats per fer aquests dies més agradables als veïns de Fulleda. MOLTES GRÀCIES.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina plantilla més sexy amb l'uniforme vermell!

Enamoradadefulleda ha dit...

De veritat gràcies a tothom qui ha col·laborat d'alguna manera o altra. Estar clar que per molts Neucats i històries que hi hagi, els veritables vetlladors dels pobles són els seus habitants! Felicitats fulledencs i fulledenques!

Mn. JEPET AÇNART ha dit...

ROJOS, ROJOS... TOTS SÓN ROJOS!

jordi ha dit...

El Toni portava el pa a casa dels que no podien sortir al carrer.

jordi ha dit...

El Toni portava el pa a casa dels que no podien sortir al carrer.

FULLEDA - PETI QUI PETI ha dit...

Ho afegeixo.