divendres, 30 d’abril del 2010

ELS LLOPS A FULLEDA I LES GARRIGUES

Cliqueu per ampliar.

8 comentaris:

La festejada ha dit...

Ves que hi feina el manso anant epr la carretera a aquelles hores, pues si aquell dia no havia quedat amb hay traicionero!!!!!!
Podre manada de llops!!!

Anònim ha dit...

Molta llopada és lo que hi ha a Fulleda!!!

Anònim ha dit...

o molts morts de gana!!!

ADMIRADOR ha dit...

afamats!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Quina llàstima llegir aquests comentaris, quatre gats que som a Fulleda i............dos per un costar i dos per l'altre; que la vida son 4 dies.........QUINA LLÀSTIMA!!!!

homebò ha dit...

No s'ho prengo malament bona senyora o senyor, aquí hi ha molta gent de la broma i en lo palar local di's l'un a l'altre llops i altres carallotades no és objecte de burla, ans al contrari.


Tapi's que torne a rofrescar bastant...

QUINA LLÀSTIMA!!! ha dit...

Qui vulgui entre-ho que ho entengui. Per cert, ja se que ha refrescat, però a Fulleda ja fa molt de temps que tothom s'ha refredat, massa temps. No hi ha pitjor malalt què el que no vol curar-se.

homebò ha dit...

Això dels encostipats de primavera és una cosa de cada any i la llopada és una cosa perètua.

No vegi més enllà del que hi ha en uns comentaris fets per fer broma. Si a Fulleda hi ha problemes, no vénen precisament d'aquests comentaris, ni d'aquesta entrada "llopatera", ni d'aquest blog que penso que és dels millors que es fan en aquesta comarca i en algunes de veïnes.

Salutacions corals i no oblidi la bufanda cap al tard.