divendres, 17 de desembre del 2010

SUBVENCIÓ PER A L'ELABORACIÓ I REVISIÓ DEL PLA DE PROTECCIÓ CIVIL DE FULLEDA


RESOLUCIÓ

IRP/3980/2010, de 9 de desembre, d'atorgament de subvencions adreçades a ens locals per a l'adquisició d'equipament per a la creació d'infraestructures bàsiques de protecció civil i per a l'elaboració, la revisió i la implantació de plans de protecció civil.

Mitjançant l'Ordre IRP/335/2010, de 7 de juny, es van aprovar les bases reguladores per a la concessió de subvencions adreçades a ens locals per a l'adquisició d'equipament per a la creació d'infraestructures bàsiques de protecció civil i per a l'elaboració, la revisió i la implantació de plans de protecció civil, i es va obrir la convocatòria per a l'any 2010.

La base 7 de l'Ordre esmentada estableix que la concessió de les subvencions es farà mitjançant una resolució del conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, a proposta de la Direcció General de Protecció Civil.

Un cop avaluades les sol·licituds presentades segons els criteris establerts a la base 8 de l'Ordre esmentada;

A proposta del director general de Protecció Civil,

Resolc:

Article 1

Atorgar als ens locals que figuren a l'annex 1 d'aquesta Resolució una subvenció, per l'import que així mateix s'hi especifica, destinada a l'adquisició d'equipament per a la creació d'infraestructures bàsiques de protecció civil i per a l'elaboració, la revisió i la implantació de plans de protecció civil.

(...)

Ens local: Ajuntament de Fulleda.

Títol: Elaboració i revisió pla.

Import: 1.255,0 euros
(...)

http://www.gencat.cat/diari/5777/10335060.htm