divendres, 3 de juny del 2011

XERRADA SOBRE EL DOLOR I EL MALESTAR DE LES DONES A VINAIXA I CERVIÀ

Des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de les Garrigues hem organitzat dues xerrades de promoció de la salut de les dones, a les que us convidem a participar-hi. Es tracta de dos xerrades que porten per títol EL DOLOR I EL MALESTAR DE LES DONES, a càrrec de la reconeguda Dra. Carme Valls. La doctora parlarà sobre el diagnòstic diferencial, el dolor físic, el dolor emocional i el dolor i les condicions de vida.



Les xerrades es realitzaran el dijous 9 de juny de 2011.



17.30 h al Centre Cívic de Vinaixa

19.30 h a la Sala polivalent de l’Ajuntament de Cervià de les Garrigues


Les xerrades, que s’han organitzat des del Consell Comarcal de les Garrigues compten amb la col·laboració de l’Associació de Dones la Ruella de Vinaixa, l’Associació de Dones les set valls de Cervià de les Garrigues i els ajuntaments dels dos municipis.



BIBLIOGRAFIA:



Carme Valls i Llobet (Barcelona, 1945) és una metgessa i política catalana, especialitzada en endocrinologia. Des del 1983 és membre de l'ONG Centre d'Anàlisis i Programes Sanitaris que té com a objectiu investigar i posar en evidència les diferències de gènere en la salut i en els serveis sanitaris i proporcionar a les dones l'accés a la informació i als recursos per tal de millorar la seva qualitat de vida.

Presidenta de la Fundació Catalunya Segle XXI i diputada al Parlament de Catalunya pel PSC-Ciutadans pel Canvi a les eleccions al Parlament de Catalunya de 1999 i 2003. És autora de diversos llibres de divulgació mèdica



Obres

Davant una edat difícil: psicologia i biologia de l'adolescent (1992) amb Joan Corbella i Roig.

Dones i homes: salut i diferències (1994)

Exercici i salut: com mantenir-se en forma amb l'exercici físic (1997)



Us agrairíem la màxima difusió. Adjuntem els dos cartells en aquest correu.



Per més informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al SIAD.



SIAD Garrigues

973 142 658 - Ext. 222


http://siadgarrigues.blogspot.com/