dilluns, 19 de setembre del 2011

SPAIN'S SECRET CONFLICT

Aquest dimarts 20 de setembre Sobirania i Progrés comença la seva campanya de difusió internacional del documental “Spain’s Secret Conflict” amb una presentació i projecció al Parlament Europeu de Brussel·les.

Els diputats del Parlament Europeu, Ramon Tremosa i Balcells (ALDE) i Oriol Junqueras i Vies (EFA/Verds) conjuntament amb els membres de Sobirania i Progrés, Joel Joan, Miquel Strubell i Elisenda Paluzie, presentaran el documental sobre el conflicte Catalunya-Espanya, titulat “Spain’s Secret Conflict”, produït per Endboard Productions.

El documental de 39 minuts és sobre la situació de Catalunya dins l’Estat espanyol. Amb nombroses reflexions, entrevistes i dades, analitza en profunditat les raons i els orígens del conflicte. El podeu visualitzar aquí en versió original (http://vimeo.com/24457023
) i amb subtítols en català (http://vimeo.com/25245089).

Aquesta campanya de difusió internacional del documental permetrà difondre el conflicte català arreu del món. Estan previstes presentacions als Estats Units (Princeton i Nova York), a Londres i a diverses ciutats europees.

Malauradament la capacitat de fer aquestes presentacions depèn del finançament que obtinguem. Aquest any, degut a la retallada pressupostària, la Generalitat no ha fet la convocatòria d’ajuts per a entitats que era una de les nostres principals fonts de finançament. Us demanem doncs que, en la mesura de les vostres possibilitats, ens ajudeu a fer realitat aquest projecte fent un donatiu a Sobirania i Progrés mitjançant transferència al compte corrent 2100 3642 15 2200101972 o via Paypal (http://www.sobiraniaiprogres.cat/aportacions.php
).