diumenge, 6 de novembre del 2011

AHIR VA TENIR LLOC UNA REUNIÓ PER A LA REALITZACIÓ D'UN ESTUDI SOBRE LA PROMOCIÓ TURÍSTICA DE FULLEDA





Segons ens informa l'alcaldessa, Neus Cornet, hi van haver uns 15 assistents, a més de Rosa Gali i Cesc Iglesies, de l'empresa GLIA, encarregada de la redaccio de l'estudi. La valoracio és molt positiva ja que la gent ha parlat àmpliament, de 10 a 14 h. Se'ns han formulat algunes preguntes: com veiem d'aquí uns anys fulleda, realment? I com ens agradaria que fos d'aquí uns anys? Que falta a Fulleda? Què tenim de bo i què ens diferencia de la resta?
Coincidint tothom que cal una rehabilitacio de cases del nucli urbà, que falten families amb canalla i posar mitjanes perquè el jovent no marxi. Altres idees: bar restaurant, allotjament rural, "vendre'ns" com a poble verd i sostenible, promocionant el patrimoni! Moli, celler, rutes, gastronomia garriguenca... Qualitats més valorades: CLIMA, ENTORN NATURAL, SITUACIO GEOGRAFICA (proximitat a la platja de Tarragona i a la muntanya de Lleida).

3 comentaris:

Fustera ha dit...

Ups! Quan l'escrit tingui faltes d'ortografia, les frases estiguin mal estructurades i totes les coses extranyes que llegiu... és pq la notícia està enviata des del mòbil. El que més m'agrada és l'estudi sobre la promoció TUÉITICA. Haurem d'encarregar un altre estudi per veure què vol dir això!!! ;-)

Anònim ha dit...

es un estudi del tuiterrrr!!

FULLEDA - PETI QUI PETI ha dit...

Tres respostes:

1) "Pofessional": és intolerable que passi un escrit així.

2) Econòmica: pel que em paguen...

3) Mèdica: no s'ha de barrejar el blog amb el frenadol!

Això del twiterrrrr és bo!