divendres, 23 de novembre del 2012

MISSATGE DE LA CARME FORCADELL RESPECTE A LES ELECCIONS DE DIUMENGE QUE VE

Missatge personal de Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, a tots els membres de l'Assemblea i simpatitzants

Benvolguts companys i companyes,

Ens trobem davant d’unes eleccions transcendentals per al futur de Catalu
nya, per primera vegada en la nostra història encarem un procés electoral on es decideix si hem de ser o no un nou estat d’Europa.

Hi ha uns partits unionistes que es presenten com la garantia per continuar a Espanya i uns altres partits que s’han declarat independentistes, amb matisos és cert, però tots s'han compromès a treballar perquè puguem decidir el nostre futur.

En aquests dies que falten hem d’aconseguir convèncer totes les persones que coneixem: familiars, amics, veïns, companys de feina... perquè vagin a votar. Cap vot independentista es pot quedar a casa, necessitem una gran majoria de diputats i diputades que garanteixin el procés d'alliberament nacional que hem d'iniciar l'endemà de les eleccions.

Sé que esteu treballant molt i bé i que sense el vostre esforç res del que hem fet hauria estat possible, som conscients que estem escrivint la història i que estem canviant el nostre futur, un futur que comença el dia 25 de novembre.

Gràcies per la vostra feina
Junts continuem fent història

Carme Forcadell
Secretariat Nacional