dissabte, 13 de juny del 2015

DISCURS DE PRESA DE POSSESSIÓ DE L'ALCALDE DE #FULLEDA JORDI ARBÓS

Jordi Arbós i Francesc Masnou
 
 
 

Regidors, secretària, família, amics i amigues de Fulleda i de fora,

 
En primer lloc, deixeu-me que doni la benvinguda al Francesc Masnou que s'estrena com a regidor a l'Ajuntament dins la candidatura de l’Associació Progressista de Fulleda, i també a la senyora Lídia Aixalà que encara que no sigui del nostre gust la manera de fer política que CiU ha practicat a Fulleda, és plenament legal i democràtic que una persona natural d’Arbeca i no empadronada aquí pugui ser regidora del nostre poble. Tot seguit agrair el suport rebut tant a les urnes com, especialment, durant aquests darrers dos anys, on he après el sentit de ser alcalde i d’estar al servei del poble.

També voldria donar les gràcies a la Neus Salat, Rosa M. Xifré i a la Neus Cornet per la gran tasca i dedicació que han tingut en els darrers  anys, com bé s’ha notat i molt en les àrees en què eren responsables. Aprofito per felicitar les Neus perquè molt aviat seran mares. No m’oblido del Josep Maria Josa que tot i ser regidor del Partit Popular a l’oposició, en temes importants per al poble sempre hem arribat a acords.


Sóc conscient que hi ha 12 persones que no m'han votat i que pensen diferent. No per això deixaré de treballar de manera transparent i pròxima per tots els veïns i veïnes de Fulleda, lluny de partidismes i velles rancúnies que hem d’aconseguir superar d’una vegada i per sempre. Principalment per això, i per tot el que faci falta, les portes d’aquesta Ajuntament sempre estaran obertes.

En aquest mandat haurem de recuperar maneres de fer que darrerament havíem oblidat i haurem de col·laborar fermament en totes les activitats del poble. Al disminuir el nombre de regidors de cinc a tres i, a més a més, pel fet que la regidora de CiU no viu al poble, necessitarem encara més la col·laboració de tots i totes per poder mantenir el nivell d’actes, festes i activitats que duem a terme al nostre municipi. Treballarem amb comissions que formarem en els pròxims dies i que seran les encarregades d’omplir de contingut les àrees i activitats on l’equip de govern no hi pugui arribar.


Tenim un programa que tots coneixeu, apostant per la nostra manera de fer, les nostres tradicions i el nostre paisatge com a elements específics i potenciadors de la nostra cultura i economia. Només modernitzant-nos i innovant podrem esdevenir un poble competitiu i viu al segle XXI.


Intentarem prioritzar per damunt de qualsevol altra cosa el benestar de tots els vilatans i vilatanes, però per poder-ho fer necessito de la vostra col·laboració: informeu-me, expliqueu-me les vostres inquietuds i inconvenients, per escrit a l'Ajuntament, per mail, mitjançant la web, posant un suggeriment a la bústia o parant-me pel carrer, però sobretot DIGUEU-M'HO.


Salut, gràcies i visca Fulleda!!!

Fulleda, 13 de juny de 2015

1 comentari:

matagallerofulledenc ha dit...

Bona sort!!
Jordi el repte es gran i viurem temps agitats, però segur que us en sortireu.
Salut i visca Fulleda!!