dijous, 27 de juliol del 2017

GENT DE #FULLEDA: REUNIÓ PER AL GERIÀTRIC DE LES BORGES BLANQUES


ZUMBA #FULLEDA: A PARTIR DEL 7 D'AGOST


RECORDEU: COMENÇA EL DIA 7 D'AGOST (NO EL 28 DE JULIOL). PODEU FER LES INSCRIPCIONS TAMBÉ A LES SOCORRISTES O PER CORREU ELECTRÒNIC.

dilluns, 24 de juliol del 2017

DISSABTE PASSAT: THE CHAIN SMOKERS BAND A #FULLEDA!!!







La música negra d'aquesta banda va sonar a la perfecció a la fresca del Xiringu de les piscines de Fulleda. Bon ambient, bon ritme i bon menjar a càrrec del Carlos i la Cristina!!!
Certament, estem condemnats irreversiblement a... la festa i el bon rotllo!!!

NOUS VEÏNS, NOVES FOTOS, NOVES PERSPECTIVES DE #FULLEDA


BENVINGUT, ORIOL!!!

divendres, 21 de juliol del 2017

ARRIBA LA XVI SETMANA CULTURAL DE #FULLEDA!!!



Una nova edició de la Setmana Cultural fulledenca, organitzada per l'Associació de Dones Marinada, amb la col·laboració de l'Ajuntament i altres institucions, que com cada any ve carregada d'interessants propostes. 


dijous, 20 de juliol del 2017

dissabte, 15 de juliol del 2017

DINAR VENEÇOLÀ AVUI A #FULLEDA!!!






QUINA PINTA MÉS BONA QUE FEIA TOT!!!

NECROLÒGICA

Ahir a la nit va morir Josep Pascual Gasull, fill de Fulleda i resident a Valls als 93 anys. Era l'autor del llibre Memòries d'un fill de Fulleda (1999). Exèquies: 16-07-2017, 1/4 d'11 del matí a l'església del Carme de Valls. 

Descansi en pau. El nostre condol a familiars i amics.

dimarts, 11 de juliol del 2017

GENT DE #FULLEDA I ARREU: CRIDA PER LA DEMOCRÀCIA!!*!!

Omnium Cultural
 Presentem Crida per la Democràcia
Hola fulledenc/a!
Venen dies decisius. És el moment de defensar el referèndum de l'1-O i de denunciar al món els atacs a la democràcia que està fent i farà l'Estat espanyol. 

Des d’Òmnium Cultural impulsem una gran CRIDA PER LA DEMOCRÀCIA que esdevindrà una eina de denúncia i mobilització amb accions arreu del país.
Encetem un nou projecte que va molt més enllà d'Òmnium i marcarà els propers mesos de l’entitat. Una nova Crida inspirada en la Crida per la Solidaritat, per aglutinar tots els demòcrates de Catalunya. Patim una deriva antidemocràtica impròpia a l’Europa del segle XXI, vivim en un Estat que posa en perill la democràcia i la cohesió social, però no recularem en la defensa dels drets i llibertats que col·lectivament hem conquerit.
Crida per la Democràcia és una eina que només serà útil i eficient si utilitzem el canal més proper i senzill per estar connectats: els telèfons mòbils. 

Per això, hem creat un canal de comunicació instantani i gratuït a través de Whatsapp. Estar connectats a través del mòbil ens permetrà compartir informació però, sobretot, poder organitzar-nos ràpidament en cas de necessitat. 

És molt important, per tant, que guardis el nostre número de telèfon, el 696 000 699, a la teva agenda de contactes i obris una conversa al Whatsapp tot escrivint la paraula DEMOCRÀCIA.
Mira el vídeo de la Crida!
La primera acció de Crida per la Democràcia és la projecció de forma simultània a 102 poblacions del documental Las cloacas de Interior, el documental de Mediapro que l'Estat no vol que vegem. Les projeccions tindran lloc durant aquesta setmana.
Per guanyar el futur, defensem la democràcia!
Jordi Cuixart
President d'Òmnium Cultural
Segueix-nos a TwitterSegueix-nos a FacebookSegueix-nos a InstagramSegueix-nos a FlickrSegueix-nos a YouTube
Omnium Cultural
Seu Nacional d'Òmnium Cultural
Diputació, 276, pral.
08009 Barcelona
CIF G08310070

PREGÓ: VACANCES A L'AJUNTAMENT DE #FULLEDA


PREGÓ: HORARI PISCINES DE #FULLEDA DE DEMÀ



divendres, 7 de juliol del 2017

LLEI 11/2017 (1): ANDREU MASSÓ LÓPEZ, VEÍ DE #FULLEDA, EXECUTAT



BON ESTIU GENT DE #FULLEDA I ARREU!

Com ja és tradicional, aquest blog durant els mesos de juliol i agost continuarà actiu però d'una manera molt irregular o esporàdica. Que passeu un molt bon estiu, tant si feu vacances com si treballeu o esteu jubilats... Descanseu que la tardor sembla que es presentarà moguda i el país ens pot necessitar en qualsevol moment.

dijous, 6 de juliol del 2017

NOVA ZONA DE LLEURE A #FULLEDA


Segre, 6-07-2017

NOU VI ROSAT DEL CELLER #MATALLONGA DE #FULLEDA



Sabeu que es aquest vi? Es el nostre rosat d'agricultura regenerativa, un rosat especial i diferent amb personalitat pròpia, tot té el seu procés, ha estat llarg però ja el tenim aquí. 
I les etiquetes, us agraden? a nosaltres molt, també tenen l'empremta de les Garrigues, parides a Can Antaviana. 
Esperem que en gaudiu força. 
Salut


Celler Matallonga

dimecres, 5 de juliol del 2017

ACCIDENT A #FULLEDA PER L'ESTAT DE LA CARRETERA



Ahir, un Seat Ibiza va sortir de la carretera per la graveta i es va emportat un pilar i la tanca de l'era del Codines i el va haver de treure una grua. Extremeu la precaució!