dimarts, 11 de juliol del 2017

GENT DE #FULLEDA I ARREU: CRIDA PER LA DEMOCRÀCIA!!*!!

Omnium Cultural
 Presentem Crida per la Democràcia
Hola fulledenc/a!
Venen dies decisius. És el moment de defensar el referèndum de l'1-O i de denunciar al món els atacs a la democràcia que està fent i farà l'Estat espanyol. 

Des d’Òmnium Cultural impulsem una gran CRIDA PER LA DEMOCRÀCIA que esdevindrà una eina de denúncia i mobilització amb accions arreu del país.
Encetem un nou projecte que va molt més enllà d'Òmnium i marcarà els propers mesos de l’entitat. Una nova Crida inspirada en la Crida per la Solidaritat, per aglutinar tots els demòcrates de Catalunya. Patim una deriva antidemocràtica impròpia a l’Europa del segle XXI, vivim en un Estat que posa en perill la democràcia i la cohesió social, però no recularem en la defensa dels drets i llibertats que col·lectivament hem conquerit.
Crida per la Democràcia és una eina que només serà útil i eficient si utilitzem el canal més proper i senzill per estar connectats: els telèfons mòbils. 

Per això, hem creat un canal de comunicació instantani i gratuït a través de Whatsapp. Estar connectats a través del mòbil ens permetrà compartir informació però, sobretot, poder organitzar-nos ràpidament en cas de necessitat. 

És molt important, per tant, que guardis el nostre número de telèfon, el 696 000 699, a la teva agenda de contactes i obris una conversa al Whatsapp tot escrivint la paraula DEMOCRÀCIA.
Mira el vídeo de la Crida!
La primera acció de Crida per la Democràcia és la projecció de forma simultània a 102 poblacions del documental Las cloacas de Interior, el documental de Mediapro que l'Estat no vol que vegem. Les projeccions tindran lloc durant aquesta setmana.
Per guanyar el futur, defensem la democràcia!
Jordi Cuixart
President d'Òmnium Cultural
Segueix-nos a TwitterSegueix-nos a FacebookSegueix-nos a InstagramSegueix-nos a FlickrSegueix-nos a YouTube
Omnium Cultural
Seu Nacional d'Òmnium Cultural
Diputació, 276, pral.
08009 Barcelona
CIF G08310070