dimecres, 27 de novembre del 2019

ACTIVITATS DE TARDOR-HIVERN DE L'ASSOCIACIÓ DE DONES MARINADA DE #FULLEDA




Benvolgudes sòcies,

Un any més, a les portes de l’hivern, i amb una proposta d’activitats culturals i lúdiques  amb el desig, com sempre, que siguin del vostre gust i hi participeu.

El primer acte, la Castanyada, va tenir molt èxit i la participació més alta des que vam començar a celebrar-la. No hi va faltar el concurs de Truites Fulledenques -ja anem per la 8a edició!-, el bon ambient i la bona companyia, amb el nostre ja consolidat repunt poètic i reivindicatiu en record del Jordi Cuixart i de les altres persones sentenciades per la justícia espanyola.

El dissabte 7 de desembre, a les 2/4 de 5 de la tarda a la Sala,  repetirem  el Taller de Manualitats Nadalenques, conduit per l’Anna Minguella i esperem tingui el mateix èxit que l’any passat. Per cobrir part de la despesa de material, cada sòcia participant haurà d’aportar 3 €, i 5 € la resta.

L’assemblea anual de sòcies la celebrarem el dissabte 14 de desembre de 2019, a les 7 de la tarda. Us recordem que enguany toca fer renovació de junta pel que se us demana el vostre compromís perquè aquesta associació necessita de totes vosaltres per tirar endavant. Així doncs, demanem voluntàries per entrar a formar part de la junta perquè, en cas de no sortir-ne, haurem de fer un sorteig entre totes les sòcies per complir la renovació que ens marca el nostre estatut. També aprofitarem per repartir els obsequis de Nadal.

El diumenge 22 de desembre, a les 5  de la tarda, berenar solidari per recollir diners per col·laborar amb la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries. L’acte és obert a tothom.

Tot seguit , podrem gaudir de l’actuació del pastorets de Montblanc a la sala. Aquesta activitat l’organitza l’Ajuntament de Fulleda per celebrar l’inici de les festes de Nadal.

I el dissabte 18 de gener, sortida al Teatre la Llotja de Lleida a veure l’obra La Rambla de les floristes. Us mantindrem informades sobre temps per apuntar-vos i preus durant els propers dies.

Us hi esperem a totes!



Montse Arbós Gabarró
Presidenta

Fulleda, 21 de novembre de 2019