diumenge, 18 de febrer del 2024

DESCOBREIX ELS SECRETS RURALS DE #FULLEDA A LA MARXA HEROICA 2024!!!










🌟 Descobreix els secrets rurals de Fulleda a la Marxa Heroica el 03/03/2024 🌟




Vine i uneix-te a nosaltres a Fulleda en una jornada emocionant mentre exploraràs els encantadors corrals i cabanes de bestiar en els nostres recorreguts de 17 i 26 quilòmetres. En aquesta ocasió, estem posant especial èmfasi en els corrals que són el testimoni vivent de la rica història ramadera del municipi de Fulleda.




Els nostres recorreguts et portaran a prop o directament pels voltants de 5 autèntics corrals, cadascun amb la seva pròpia història per compartir:




- Corral del Magerdom

- Corral del Queralt

- Corral del Racó de les Argleagues Marines

- Corral del Po

- Corral del Prim




A més, gaudiràs de la proximitat de 3 cabanes que, en temps passats, segurament acolliren diversos animals, cada una amb la seva pròpia atmosfera i encant:




- Cabana de cal Pubill

- Cabana de Magerdom

- Cabana de la Masia




Aquests edificis, dispersos pel nostre petit municipi, són testimonis vívids de la notable importància que la ramaderia ha tingut al llarg del temps a Fulleda. Estem emocionats d'oferir-vos l'oportunitat de descobrir aquest patrimoni rural tan especial.




Per garantir que no et perdis cap d'aquests punts d'interès, geolocalitzarem aquests edificis com a waypoints als nostres recorreguts. Això significa que, si portes el teu dispositiu GPS o segueixes la ruta a través de l'app de Wikiloc al teu telèfon mòbil, rebràs una notificació quan et trobis a prop o passis per aquests llocs històrics.




No deixis passar aquesta oportunitat única per connectar amb el passat enriquidor de Fulleda. Uneix-te a nosaltres a la Marxa Heroica i endinsa't en aquest viatge fascinant a través de la nostra història ramadera! 🐑🌾