dimarts, 27 de maig del 2008

II TROBADA DE LA FEDERACIO D'ASSOCIACIONS DE DONES DE LES GARRIGUES
















El dissabte 24-5-08 una representació de l'Associació de Dones Marinada de Fulleda va participar en la II Trobada Comarcal de la Federació d'Associacions de Dones de les Garrigues que va tenir lloc a Juneda.
Al matí hi va haver una ponència sobre el paper de les dones al món rural, seguida de la projecció d'un documental sobre el mateix tema. Després, totes les participants (unes 150 dones) van poder fer una visita guiada a escollir entre la Juneda històrica, l'APROMI, la Manreana i les Obagues. Un bon dinar al poliesportiu i una exhibició de sardanes van tancar la festa.

Per part de la Generalitat hi va assistir l'Elena Fuses, Coordinadora de l'ICDones a Lleida, per part del Consell Comarcal, la vicepresidenta Pepita Peiró i també l'alcalde de Juneda, la presidenta de l'AD Junieta de Juneda, Dolors Lorca, i la presidenta de la Federació, Tere Garsaball. Tots ells van encoratjar a les dones a continuar participant en el món de l'associacionisme, fent especial esforç en la formació de les dones, en la utilització de les TIC, en la incorporació de dones joves i també inmigrades, etc. per fer les associacions un món més participatiu i adaptat a la realitat.

No cal ni dir, que l'AD Marinada és un bon exemple per a la resta en l'assoliment dels objectius esmentats i així se'ls reconeix arreu.




2 comentaris:

Anònim ha dit...

Les de la Federació ja saben que existeix aquest blog? I els del Consell Comarcal? I els de l'ICDones? Em sembla que ens hauríem de fer més publicitat perquè realment val la pena i és una font d'informació sobre el que passa al poble i a la comarca que m'agrada molt.

Anònim ha dit...

Cada cop que enviem informació als diaris, institucions, ràdios... ens hauríem d’acostumar a posar l’enllaç de la blog.
Al correu personal hi ha algú que signa amb el seu nom i al davall l’enllaç.
L’ajuntament hauria de posar l’enllaç en la seva pàgina web (que no la tenen molt actualitzada que diem! Crítica constructiva!)
De moment no se m’acudeix res més! Si algú té més imaginació ...