dimecres, 28 de maig del 2008

Les entitats de dones de la Plana de Lleida celebren la primera Assemblea territorial de l'any amb assistencia de fulledenques



Les entitats de dones de la Plana de Lleida celebren la primera Assemblea territorial de l'any


A través d'aquesta organització de participació territorial del Consell Nacional de Dones de Catalunya, les associacions esdevenen interlocutores de les polítiques de dones de la Generalitat.


El director de Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania (DASC), Carles Vega, acompanyat de la coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones (ICD), Elena Fuses, van donar la benvinguda a les representants de les entitats de dones que van participar ahir en la primera convocatòria d’enguany de l’Assemblea territorial del Consell Nacional de Dones de Catalunya (CNDC) de la Plana de Lleida.


El CNDC és l’òrgan participatiu i consultiu de l’ICD, organisme adscrit al DASC. El Consell està format per representants de 309 entitats de dones de Catalunya. A través del CNDC les entitats de dones esdevenen interlocutores de les polítiques de dones que realitza el Govern de la Generalitat.


Aquest organisme compta amb la participació de les Assemblees Territorials de Dones (ATD) que sorgeixen de la voluntat de plantejar la participació tenint en compte la diversitat territorial i fer possible que els grups i entitats de dones de tot Catalunya tinguin l'oportunitat de conèixer, proposar i intercanviar experiències entre elles i l'ICD.


L’ATD de la Plana de Lleida va ser constituïda l’any 2005. Actualment també hi ha constituïdes les ATD de l’Alt Pirineu i Aran, Girona, Tarragona, i Terres de l’Ebre.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Des de la biblioteca, visca el nostre blogger, el més ràpid de la demarcació!

Anònim ha dit...

Un quart per rebre el primer comentari... quina lentitud!

Anònim ha dit...

Que be ser tanta foto “suelta”....aviat sortiran primer les fotos a la blog que no pas farem els actes!
Aaah! Ja ho entenc segur que la blog tb vol anar a conjunt amb nosaltres ... stressada!!!

Anònim ha dit...

Crida a tothom : eeeeeeeeeeeeo!!!
M’agradaria que tothom que tingui fotografies antigues, noves, d’oficis tradicionals, de gent, de cases, de paisatges... tot relacionat amb Fulleda, que les portessin a l’Ajuntament o les donessin a la Neus A., Rosa M., Jordi o jo mateixa (Fustera) per poder fer uns quadres per l’Ajuntament. Les fotografies originals les retornarem un cop fetes les còpies.

Gràcies i animeu-vos que segur que després us agrada ... que ja us conec!!! ;-)