dilluns, 2 de novembre del 2009

"JUGANT AMB BOMBES: UNA INTRODUCCIÓ A LA GUERRA CIVIL A FULLEDA" JA ÉS UNA REALITAT!!!





















Aquest dissabte passat, amb la presència del delegat de la Generalitat a Lleida, el senyor Miquel Pueyo, es va inaugurar l'exposició sobre la Guerra Civil a Fulleda. Van ser unànimes les paraules d'agraïment cap a tots els informadors, sense els quals res no hagués estat possible, així com el sentiment i desig que uns fets com aquells no es tornin a produir.

L'acte, que va comptar amb un ple total a la biblioteca, es va acabar amb una copa de cava per als assistents i una animada conversa en la qual va intervenir activament el senyor Pueyo, com un més del poble.

L'exposició restarà oberta de 12 a 13,30 h, dissabtes i diumenges, fins al 27 de desembre.

Val la pena anar-hi pels que van viure els fets com també per als més joves, perquè recuperant una part del nostre passat també desitgem projectar-nos amb força cap al futur.






2 comentaris:

esticentusiasmad@ ha dit...

Per més vegades que felicitem l'autora (comissaria, no?) crec que no seran suficients: el treball és profund, tractat amb sensibilitat i el màxim rigor, les imatges escollides i aclaridores, els objectes exposats, pocs però autèntics i millorats amb fotografies, etc. Si fins i tot hi havia música de fons.

No es pot resumir: s'ha de veure

FULLEDA - PETI QUI PETI ha dit...

Certament hi ha mesos de feina al darrere, però penso sincerament que ha valgut molt la pena i s'ha fet una feina de qualitat... que sempre pot ser millorada. Per això fóra bo que les persones que si atansessin donessin la seva opinió, vivències, comentaris... per recollir més informació per si un dia pot ser editada.