dijous, 19 de novembre del 2009

NOTÍCIA DE L'ACTUACIÓ DELS BASTONERS DE MONTBLAN A FULLEDA AQUEST ESTIU. FOTO INTERESSANT


PISCINA I ACTUACIÓ A FULLEDA
montblanc 28 Juliol, 2009 22:32 Notícies Enllaç permanent Retroenllaços (0)

L’últim diumenge de juliol, el Ball de Bastons de Montblanc va realitzar una petita exhibició de ball de bastons en el marc de la VIII Setmana Cultural de Fulleda, a les Garrigues.

Sota una calor sufocant, els bastoners van arribar a aquest bonic poble de les Garrigues a tocar de la Conca de Barberà. A l’entrada de la població el monument a Agustina d’Aragó donava la benvinguda al Ball de Bastons de Montblanc, un monument que fou inaugurat el 1987 precisament amb l’actuació especial del Ball de Bastons de Montblanc.

Abans de dinar, els bastoners ja estaven en remull a la piscina municipal del poble. Després d’un magnífic àpat al bar de la piscina, un emocionant partidet de futbol sala va fer entrar en calor als joves que de seguida es van llençar de nou a la piscina de Fulleda per refrescar-se. Mentre s’acostava l’hora de l’actuació, i per anar escalfant motors, alguns dels bastoners van “picar” diversos balls dins de la piscina, sense bastons, però fent els mateixos gestos que a la plaça Major de Montblanc (o almenys intentant-ho).



A mitja tarda, es va inaugurar l’exposició “Dones grans / Grans dones” que formava part dels actes de la VIII Setmana Cultural que organitza l’Associació de Dones Marinada de Fulleda. Acte seguit, el Ball de Bastons de Montblanc va fer una petita exhibició d’alguns dels seus balls que els fulledencs admiraven encuriosits. L’acte va acabar amb una degustació de diversos pastissos i coques que havien preparat les sòcies de l’Associació.

El Ball de Bastons de Montblanc vol agrair públicament a l’Associació de Dones Marinada de Fulleda la seva invitació així com desitjar-les-hi molts èxits.

*més imatges a l'apartat "Multimèdia" d'aquest web i al blog de Fulleda:

http://fulleda-pqp.blogspot.com/2009/08/mes-fotos-dels-bastoners-de-montblanc.html