dimarts, 2 de març del 2010

NOTÍCIES DE L'ASSOCIACIÓ DE DONES MARINADA DE FULLEDA

CARTA QUE ENS FA ARRIBAR L'ASSOCIACIÓ DE DONES MARINADA DE FULLEDA

Benvolguts i benvolgudes,

Des de l'Associació de dones Marinada de Fulleda (les Garrigues) ens plau posar-nos en contacte amb vosaltres per fer-vos saber les activitats previstes per aquests propers mesos, al mateix temps que us volem agraïr que en feu la màxima difussió possible als vostres mitjans.

El proper divendres 12 de març de 2010 a 2/4 de 10 del vespre a la Sala , farem l’assemblea general de l’associació. Mentre ens ho expliquem, gaudirem d’un bon sopar i d'una actuació. La data escollida per aquesta trobada s’ha volgut fer propera al Dia Internacional de les Dones, que és el 8 de març.

Per les vigílies de Pàsqua, tenim pensat repetir el Taller de Palmes amb l’Àngela Vila i el Josep Herrando.

El diumenge 25-4-10 al migdia, a la biblioteca celebrarem la diada de Sant Jordi i, com cada any, obsequiarem amb roses a les sòcies assistents, vendrem llibres en col·laboració amb l’Ateneu Popular Garriguenc i hi haurà la presentació d’un llibre.

La Festa del Comerç Just, en la que cada any participem, serà el diumenge 16 de maig a la tarda, amb una paradeta de productes i la degustació d’una xocolatada solidària. També s’organitzaran jocs infantils.

Salutacions i gràcies!!!

La Junta

Fulleda, març 2010