dimecres, 16 de març del 2011

COMENCEN A ARRIBAR FOTOS DEL CARNESTOLTES...




3 comentaris:

Txell Bonet ha dit...

Esteu "estupendes"!!!! quina llàstima no ser aquí!

Per cert, veig que féieu una enquesta sobre fires possibles a fer... hi he estat pensant... i no sé si realment tindria una incidència directa en el progrés del poble: vidre, romesco, medieval, innovació???

No sé si la gent del poble es dedica a aquests oficis, o simplement vindria gent de fora (amb tota l'estima i tothom és benvingut) i aquí bàsicament el que es faria és muntar-los-hi la infrastructura, i ells farien quatre calerons que van bé a tothom, és clar.

Potser m'equivoco, però potser si el que esteu buscant és situar una mica el nom de Fulleda en el mapa, que el poble tingui o sigui reconegut per alguna cosa, donar-li notorietat... estava pensant que amb lo actius que sou en temes com la setmana cultural... potser es podria muntar alguna cosa més enfocada a Drets Humans... cicles de conferències, cinema, i sobretot, donar-li una vessant més lúdica i participativa... fins i tot potser dur personatges que són exiliats d'altres països...

És una humil idea que llanço des d'aquí. En seguim parlant. Entre tots ho farem tot, i visca Fulleda!

FULLEDA - PETI QUI PETI ha dit...

Són idees molt interessants. El que es tractaria és de fer conèixer Fulleda perquè Fulleda pogués continuar existint i progressant.

Salutacions.

montse ha dit...

gràcies txell!!!!