dimarts, 10 de setembre del 2013

INFORMACIÓ PER A LA VIA CATALANA. FULLEDENCS, RECORDEU QUE SORTIM DE L'AGUSTINA A LES 12,00 H. UN QUART ABANS TOTHOM HA DE SER-HI


informació per a la via catalana
no veus aquest correu correctament?llegeix-lo al teu navegador
logo ANC-garrigues

el vostre tram és el 176

Segurament heu rebut un correu des de la organització amb instruccions i consells.Només hem d'afegir i corregir algun detall, us preguem que ho feu extensiu a qui podeu.Com ja us havíem informat, la gent Cervià, Puiggròs, l'Espluga Calba, els Omellons i Fulleda anirem al tram 176 al municipi de Montbrió del Camp, Baix Camp. Això és degut a canvis que hem hagut de fer des de la organització de les Garrigues per ocupar el màxim possible de recorregut de la via catalana, REPETIM: el tram on heu d'anar és el 176.Informeu-vos al responsable del vostre poble de l'horari i punt de trobada per marxar cap allà.És molt important que aneu al tram que us diem per garantir que la cadena sempre tindrà continuïtat. I convideu als que no s'hagin inscrit per a reforçar-la i per a guanyar densitat. A la cadena hi pot venir tothom, encara que no estigui inscrit.Podeu trobar informació pràctica del dia sobre la Diada, les activitats i els horaris definitius amb aquest dossier per al participant. Us recomanem llegir-lo amb atenció.

marxa de torxes prèvia a la Diada

Aprofitem per convocar-vos avui dimarts 10 de setembre, a les 22:30 davant el centre cívic a la marxa de torxes que organitzem conjuntament amb Òmnium Cultural, l'Ateneu Garriguenc i l'Ajuntament de les Borges per a celebrar la Diada a les Garrigues.L'acte acull tots els pobles de la comarca que no celebren cap acte previ.
aquesta adreça en consta com a contacte per assistir a la via catalana del dia 11 de setembre de 2013 - 2013 ANC







 
ANC · Casal Marino · les Borges Blanques 25400

Email Marketing Powered by MailChimp