dimarts, 10 de setembre del 2013

NOTÍCIES PER A LA VIA CATALANA EN EL TRAM QUE ENS TOCA A MONTBRIÓ DEL CAMP


Benvolguts companys!
 
Ens dirigim per última vegada des de l'Assemblea de Montbrió. Com ja us vam comentar era important que avui miréssiu la web:
 
 
i la de la Via Catalana :
 
 
Hi ha hagut alguns canvis. Millores de la informació, actualització de serveis en els trams...
Tram 178 s'ha aconseguit una zona d'aparcament per vehicles privats uns 400 metres més a prop del vostre tram. L'Accés serà en sentit sud, per tant l'haureu de fer abans de les 15:30. Els autobusos d'aquest tram segui aparcant a la Capelleta.
 
S'han redistribuït els punts d'avituallament.
 
S'ha confirmat la presència de molts altres elements festius. La web ja està actualitzada.
 
S'ha fet un plànol d'accessos als trams amb les seves vies alternatives. Esperem que us sigui d'utilitat.
 
És important que si algú arriba tard sàpiga quina via alternativa té. Són alternatives llargues i per tant requerirà força temps arribar a Montbrió. Us seguim recomanant vindre ben aviat.

Podeu consultar l'ambient que es respirarà al poble en el següent enllaç:
 
Us engresquem a vindre-hi.Farem entre tots un dia inoblidable.
 
Hi haurà diferents edificis que obriran per acollir Assemblees Territorials, altres punts obriran parcialment per donar servei de lavabos.
 
Com que es preveu bon temps. Si porteu entrepans, us recomanem el passeig Nicolau en tot el seu recorregut. A la casa de cultura "Cinema Nou" hi trobareu lavabos.
Us recordem que si teniu previst dinar a Montbrió feu reserva prèviament, no sabem si hi ha gaires places més disponibles. Doneu un cop d'ull a les ofertes Hoteleres si voleu vindre avui mateix.
 
També penseu que cal dinar aviat per ser a les 16 h al punt de trobada. Si des de Montbrió hi heu d'anar en vehicle, cal que sortiu del poble abans de les 15:30.
-          Si us plau, feu cas a totes les indicacions que us facin els responsables de tram.
 
-          Si us plau feu una demostració de civisme perfecte, no deixalles, no cigarretes al terra. Recordeu que vosaltres mateixos podeu demanar una bona conducta a aquells que no l'estiguin tenint. Cal que demostrem que la societat catalana és una societat cívica en tots els sentits.
 
-          Molt de respecte amb les collites dels conreus pròxims. No es pot agafar cap raïm, cap avellana. Hi ha gent qui treballa tot l?any aquella terra per recollir-ne els fruits.
 
-          Recordeu mostrar de manera entenedora el número de tram al que aneu dins del cotxe. Ens facilitarà l'organització.
 
-          Reviseu tots els consells de l'ANC, la Generalitat i Mossos a :
 
 
-          Precaució amb els desplaçaments. Tant d'arribada com en el moment de marxar.
Esperant haver-vos informat suficientment bé. Tot el grup de voluntaris de Montbrió per la Independència, us desitja que tingueu molt bon viatge. I us donem la benvinguda a Montbrió del Camp. El poble que té la sort i l'honor, que hi vingueu a fer via.

Fins demà! Fins fer Història! Fins la Independència!

Visca Catalunya!
 
Montbrió per la Independència.
 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No puc dormir, la nit s´esta fent llarga. Li costa d´arribar l´hora de un moment històric!!*!!.

FULLEDA - PETI QUI PETI ha dit...

Cada vegada és més a prop...!!*!!