divendres, 18 d’octubre del 2013

ACTIVITAT DE TARDOR I HIVERN DE L'ASSOCIACIÓ DE DONES MARINADA DE FULLEDA



Benvolgudes sòcies,

 

Ens plau fer-vos arribar el programa de les  ACTIVITATS TARDOR-HIVERN 2013, tot esperant que siguin del vostre gust i que ens hi puguem reunir, un any més:

CASTANYADA

 

·         Diumenge 27 d’octubre, a les 5 de la tarda, a la Sala:

§  TALLER DE PANELLETS

·         Dijous 31 d’octubre  a 2/4 de 10 del vespre, a la Sala:

§  SOPAR CASTANYADA:

§  2n concurs de TRUITES FULLEDENQUES

Per sopar, ens menjarem totes les truites (cadascú ha de portar la seva). L’amanida, pa, vi i castanyes, moniatos i panellets, a càrrec de l’associació.

PREU: 3 € sòcies

Teniu temps per apuntar-vos fins diumenge 27-10-13 a la biblioteca o a la Sala.

 

JORNADA TEMPS PER NOSALTRES – FADG

 

·         divendres, 8 de novembre, a les 9 del vespre, al restaurant Miravall de Juneda, organitzat per la Federació d’Associacions de Dones de les Garrigues,

§  Lectura del manifest en contra de la violència masclista,

§  Sopar al restaurant Miravall, només per dones (preu 16 €), amb animació “Cincsentits, sensacions”, a càrrec del grup de teatre Rellotge de sorra garriguenc.

§  Lliurament del IV Premi l'Associació de l'Any

§  Cal apuntar-se abans del 23 d’octubre

 

MARATÓ TV3: LES MALALTIES NEURODEGENERATIVES



·         Dissabte 7 de desembre,  a les 6 de la tarda, berenar solidari de coca i xocolata desfeta,  i a  les 7 de la tarda,

§  Xerrada , en col·laboració amb la Marató de TV3

PREU: 3 €/persona

En acabar, es lliuraran els detalls de Nadal a totes les sòcies assistents, aprofitant per desitjar-nos unes bones festes.


Us recordem que a l’octubre es va tornar a iniciar el curs de gimnàstica de manteniment, amb el suport del Consell Esportiu de les Garrigues, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Fulleda i de la nostra associació. Les classes són tots els dimarts i dijous, a ¾ de  7 de la tarda a la Sala. Us hi podeu apuntar mensualment.

PREU MENSUAL: 11 €/mes/sòcia

PREU MATRÍCULA: 2 €

 
El dissabte 26 d’octubre tindrà lloc la IX Trobada d’estudiosos de les Garrigues i enguany se celebra a Fulleda.  Per aquest acte, ens hem ofert per a l’organització del dinar dels ponents i convidats, pel que us demanem la vostra col·laboració.  També podeu assistir a la presentació dels treballs que tindrà lloc a partir de les 9 del matí a la Sala., i en especial dels que porten segell fulledenc.


També us volem recordar que les que encara teniu pendent de pagar el rebut de sòcia d’enguany, podeu fer-ho durant aquestes activitats.

 

Aprofitem també aquesta carta per convocar-vos a l’assemblea anual de 2014 que serà el dia 1-3-14 i constarà d’un sopar-tertúlia on ens agradaria comptar amb totes vosaltres perquè  sigui tan profitós com les darreres convocatòries.

 I, una vegada més, dir-vos que estem a la vostra disposició i obertes a rebre les vostres propostes i suggeriments d’activitats per tal de millorar-les i anar-les adaptant als gustos i necessitats de totes. 

 

Fulleda, octubre de 2013

 

Montse Arbós Gabarró

Presidenta