dimarts, 12 de novembre del 2013

CANVI A L'ALCALDIA DE FULLEDA


 
 
 
Ahir es va produir el canvi a l'alcaldia de Fulleda i Jordi Arbós substitueix a Neus Cornet. El canvi es va aprovar per unanimitat dels cinc regidors de la corporació. Aquesta substitució és conseqüència d'un acord verbal entre els components de l'Associació Progressista de Fulleda presents a l'Ajuntament de fer el canvi a mitja legislatura, encara que al final s'ha allargat uns mesos més.
 
Moltes gràcies a la Neus per la feina feta i molta sort al Jordi per la que li espera!!!

16 comentaris:

matagallerofulledenc ha dit...

Felicitats Jordi,
Endavant que el nostre poble necessita gent amb empenta!!.

lluis.llimargas ha dit...

Molt bé Jordi. Endavant, sempre endavant!

Jordi ha dit...

Agraït per les mostres de suport!!!
La veritat que amb l'equip de regidores que tenim a Fulleda, serà un honor fer d'Alcalde!!

Ara, repartint feina... Us recordo que necessitem l'ajuda de tothom, per petita que sigui, perque Fulleda sigui un punt de referència en diferents aspectes a nivell de Catalunya. Com sabeu tenim projectes molt ambiciosos i segur els veurem realitzats.

Anònim ha dit...

El projecte mes ambiciós que hi pot haver a Fulleda es la unió de tot el poble. Això, sobretot, es feina del consistori, per tant, com a cap visible, de l'alcalde. A veure si en Jordi ho fa possible, no valen excuses!. L'alcaldessa sortint ha fet per el poble una tasca impressionant i profitosa; però en aquest aspecte crec que ha fallat i molt!. Vinga!, Fulleda!, tots junts!. Santi tu hi estas d'acord, fes-ho possible!!!

FULLEDA - PETI QUI PETI ha dit...

Sens dubte hi ha moltes feines a nivell local, unió del poble, i nacional, dreta a decidir.

Des d'aquest blog estem al servei fonamentalment d'aquestes dues causes i no hi hauria res que ens fes tant feliços com que totes dues arribessin a bon port.

Idees???

Anònim ha dit...

Doncs vinga, a fer-ho possible!

Idees?. Suposo que tothom amb bona voluntat en pot tenir moltes i variades, però no es nou que els màxims responsables del poble son la gent que actualment forma part del consistori (i això es a tot arreu, no només a Fulleda), es part importat de la seva feina, jo diria que la mes important. Si falla això, tot lo altre no te gaire sentit. El gran problema, pot ser, es que ja fa molt de temps, i segurament ja ens hi hem acostumat (o mal acostumat).

Santi, respectant a tothom, tu pots ser la persona amb mes seny per portar a terme aquesta tasca. Pot ser que n'hi hauria d'altres, però segurament no serien bons interlocutors per estar una mica “marcats” per episodis passat i desagradables. Si us plau, intenta-ho!. Ja se que ha de ser difícil, les ferides son encara profundes, però s'ha d'intentar fins al esgotament, es prioritari per Fulleda. Un altra solució seria esperar que la gent enfrontada s'anés morint i que els seus fills i nets poguessin gaudir d'aquesta convivència fa temps desapareguda, però això...

Repeteixo, Santi, tu ets la persona!, n'estic segur!; estimes tant Fulleda que tot i sent una tasca complicada, la portaries a terme amb tota naturalitat, i si m'ho deixes dir, amb saviesa.

Santi (segurament) ha dit...

Suposant que sigui el Santi, que en internet és molt suposar, t'agraeixo les teves paraules, però diria que em sobrevalores molt. I no em sobrevalores en la constatació del meu amor a Fulleda ni en el meu desig que hi hagi un bon sentiment de germandat entre els fulledencs, sinó en la suposició que jo sóc la persona adequada per portar endavant aquest procés.
Per altra banda, respecte això de ser marcat o no, et puc dir que procuro dir 'hola' i 'adéu', com a mínim, a tothom, i hi ha gent que em gira la cara o fa veure que no em sent o no em veu... i no són uns d'una banda i els altres d'una altra. Pot ser casualitat, però no hi crec gaire en les casualitats...
Fa temps que hi dono tombs i a part de portar aquest blog amb la màxima neutralitat i obertura possibles, penso que potser ha arribat l'hora de posar el tema en mans d'algú absolutament neutral, d'un mitjancer o equip mitjancer exterior. Pensem-hi (si volem).

matagallerofulledenc ha dit...

Els historiadors tenen mes dades que les animes que passem per Fulleda actualment, pero des de que tinc memoria excepte un tram molt curt en el temps, el poble sempre ha estat dividit, pot ser es aquest l'estat natural de la poblacio, no el desitjable, pero hi han coses molt complicades de canviar i per canviar-les, ens caldria desprendrens tot hom d'alguns sentiments molt negatius per la convivencia.
Es molt bo tenir bones intencions, pero.. l'infern n'esta empedrat!!

Jo ha dit...

És veritat, no podem pensar que a Fulleda abans tot eren flors i violes, això és un error i és mentida. Sempre hi hagut, a vegades més i a vegades menys, enfrontaments i bàndols... Tot i així, és necessari el restabliment d'uns mínims de convivència, independentment de les opcions polítiques o de simpatia personal de cadascú.

Jordi ha dit...

Totes les opinions constructives seran benvingudes!!. Com ja sabeu aquest ajuntament durant els últims anys només ha fet que obrir-se als veïns i intentar escoltar i entendre tothom, i no posar el dit a l'ull a ningú i mai se'ns ha acudit per temes ideològics. Hi ha moltes maneres de fer arribar els missatges a l'equip de govern, directament a qualsevol de nosaltres, quedant un dia i hora, per mail, a la bustia de l'Ajuntament per carta anònima...

La memòria és molt selectiva, tothom té la seva experiència personal però, hi ha millores i canvis que seria bo no d'obviar.

Anònim ha dit...

Jordi, en tot cas, no es poden deixar de fer esforços en pro de la unitat de la gent de Fulleda. Encara que els resultats siguin escassos.

Jordi ha dit...

clar que no.

Anònim ha dit...

ok, doncs, i a veure si veiem algun resultat positiu aviat.

lanovafulleda ha dit...

Amb la seguretat i el convenciment de que han estat moltíssims els esforços que s'han fet des de les dues darreres alcaldies (Neus Arbós i Neus Cornet) i amb el suport de les regidores (Rosa Xifré i i Neus Salat) i el regidor i avui alcalde (Jordi Arbós)només se m'acut dir que tant de bo n'hi hagués hagut la meitat des d'altres bandes.

Parlar i quedar-se a casa és fàcil, i més des de l'anonimat, però qui de veritat vol assolir l'objectiu de millorar les relacions entre els veïns del poble i fer la convivència més fàcil, està al peu del canó, des de l'ajuntament o des de les associacions, treballant desinteressadament perquè això sigui una mica més possible.

Qui se senti al·ludit/a, que comenci a moure's. Serà benvingut/da.

Jordi ha dit...

cap novetat!!

Anònim ha dit...

I això és bo o dolent?