dimarts, 12 de novembre del 2013

PARAULES DE NEUS CORNET AMB MOTIU DE LA RENÚNCIA A L'ALCALDIA DE #FULLEDA

Benvolgut/da,
 
El passat 5 de novembre vaig renunciar al càrrec d'alcaldessa de Fulleda atenent a un pacte intern del meu grup polític. Han estat dos anys plens d'experiències intenses, que d'alguna manera o altra t'enriqueixen com a persona. Per tal de continuar amb els projectes que tenim encetats, entra al capdavant del consistori el company Jordi Arbós Gabarró, regidor d'aquest Ajuntament des del 2003.
 
Jo, a partir d'ara i fins a final d'aquesta legislatura continuaré amb les meves obligacions com a regidora, treballant pel meu poble i les seves persones, als quals els vull agrair l'afecte que m'han demostrat aquests anys. 
 
També voldria aprofitar aquestes línies per agrair a molta gent: regidors, treballadors de la casa, companys, alcaldes/ses, institucions, associacions..., el suport i recolzament que m'han brindat durant aquest temps, i que m'agradaria que així continués.
 
Resto a la vostra disposició per tot el que necessiteu.
 
Salutacions,
 
Neus Cornet Donet
 
 

6 comentaris:

Josep ha dit...

Agrair a la Neus la feina feta durant aquests anys.

FULLEDA - PETI QUI PETI ha dit...

La continuarem fent treballar, no pateixis!!!

matagallerofulledenc ha dit...

Moltes gracies per la feina que has fet pel nostre poble.

Josep ha dit...

Els motius de la renúncia de l´alcaldia que són el canvi de residencia?

Anònim ha dit...

Neus, et felicito per la feina feta juntament amb la resta del consistori durant aquest període de temps, sincerament, moltes gràcies.

Nomes has fallat i molt en l'intent (o no) d'unir al poble, jo he vist repetides vegades amb els meus propis ulls com deixaves de saludar a les persones que tu consideraves “contraries”; fins i tot, en la actual situació del poble, ho podria arribar a entendre si no haguessis estat l'alcaldessa, però sent-ho, sempre ho he trobat inacceptable.

Repeteixo, gràcies per totes les coses bones que has gestionat per Fulleda, que han sigut moltes.

Pensaire ha dit...

És cert que la nostra gran assignatura pendent és la d'unir el poble de Fulleda. No penso que la Neus hi hagi estat contrària, sinó que a vegades et pot resultar difícil la relació amb qui no es vol relacionar amb tu. També entenc que és obligació de la gent de l'Ajuntament de posar tots els mitjans perquè hi hagi diàleg i puguem normalitzar de mica en mica la vida del poble. Gràcies Neus per la feina feta i continuem treballant per la unió... els d'una banda, els de l'altra i els del mig, potser els més importants...