dijous, 23 d’octubre del 2014

ACTIVITATS DE TARDOR I HIVERN DE L'ASSOCIACIÓ DE DONES MARINADA DE #FULLEDA



Benvolgudes sòcies,


Ens plau fer-vos arribar el programa de les  ACTIVITATS TARDOR-HIVERN 2014, tot esperant que siguin del vostre gust i que ens hi puguem reunir, un any més:

CASTANYADA

 

·         Divendres  31 d’octubre  a 2/4 de 10 del vespre, a la Sala:

§  SOPAR CASTANYADA:

§  3r concurs de TRUITES FULLEDENQUES

Per sopar, ens menjarem totes les truites (cadascú ha de portar la seva i també els panellets).  Les castanyes i  moniatos, el pa i el vi,  a càrrec de l’associació.

PREU: 2 € sòcies

Teniu temps per apuntar-vos fins diumenge 26-10-14 a la Sala.

 

JORNADA TEMPS PER NOSALTRES – FADG

 

·         divendres, 7 de novembre, a les 9 del vespre, al restaurant Masia Salat de les Borges Blanques, organitzat per la Federació d’Associacions de Dones de les Garrigues,

§  Lectura del manifest en contra de la violència masclista,

§  Sopar al restaurant Masia Salat, només per dones (preu 16 €), amb animació d’ “Er Taqueta”, grup de rumba catalana.

§  Lliurament del V Premi l'Associació de l'Any

§  Cal apuntar-se abans del 29 d’octubre

 

MARATÓ TV3: LES MALALTIES DEL COR

 

·         Divendres 5 de desembre,  a les 6 de la tarda, berenar solidari de coca i xocolata desfeta,  i a  les 7 de la tarda,

§  Xerrada , en col·laboració amb la Marató de TV3

PREU: 3 €/persona

En acabar, es lliuraran els detalls de Nadal a totes les sòcies assistents, aprofitant per desitjar-nos unes bones festes.

 També us volem recordar que les que encara teniu pendent de pagar el rebut de sòcia d’enguany, podeu fer-ho durant aquestes activitats.

 

Aprofitem també aquesta carta per convocar-vos a l’assemblea anual de 2015 que serà el dia 7-3-15 i constarà d’un sopar-tertúlia on ens agradaria comptar amb totes vosaltres perquè  sigui tan profitós com les darreres convocatòries.

 

I, una vegada més, dir-vos que estem a la vostra disposició i obertes a rebre les vostres propostes i suggeriments d’activitats per tal de millorar-les i anar-les adaptant als gustos i necessitats de totes. 
 

Fulleda, octubre de 2014

 
Montse Arbós Gabarró

Presidenta