dijous, 26 de març del 2015

EL CELLER MATALLONGA DE #FULLEDA A LA RUTA DEL VI DE LA COMARCA DE LES GARRIGUES

 
També s'ha reeditat el material informatiu de la Ruta del Vi que pretén, a més de donar a conèixer els cellers de les Garrigues, promocionar el patrimoni i els atractius que té la comarca. A part de l'oli, que és el producte per excel·lència i més conegut de la comarca, també el vi de les Garrigues està agafant renom i reconeixement internacional.
 
El denominador comú d'aquests cellers és que elaboren uns vins d'alta qualitat. Aquests cellers pertanyen a la denominació d'origen Costers del Segre, concretament dins la subzona de les Garrigues; aquesta zona es caracteritza per un tipus de sòl calcari, amb un clima mediterrani, hiverns freds i estius calorosos i una mitjana de precipitació baixa.
 
La ruta està formada per sis cellers de les localitats garriguenques de l'Albagés, Arbeca, Fulleda, la Pobla de Cérvoles i el Vilosell. En el tríptic informatiu de la Ruta del Vi, el visitant trobarà informació de contacte dels cellers, una breu descripció de les característiques dels vins i algunes visites que pot fer a l'entorn.