dimecres, 16 de gener del 2019

EL VI AI?? DEL CELLER MATALLONGA DE #FULLEDA



L'Ai?? de Celler Matallonga, és un vi elaborat únicament amb Macabeu de ceps vells, fermenta a baixa temperatura per obtenir un vi amb una expressió d’evolució en nas i baixa presència en fusta. Posteriorment el celler fa una criança en lies fines. El resultat és un vi net i brillant de color groc palla pàl·lid derivat de la fermentació en bota.

En nas es un vi expressiu i madur, amb aromes a fruites exòtiques i matisos florals, amb fonds a herbes aromàtiques i a bolleria. En boca ens aporta gustos a fruites blanques i cítrics, on l’acidesa queda en perfecta harmonia amb el dolç de la criança en lies donant una sensació envolvent i persistent.
#vi #vinscatalans #docostersdelsegre #vinsdetaller
🍇
🍇
🍇
El Ai?? de Celler Matallonga, es un vino elaborado únicamente con Macabeo de cepas viejas, fermenta a baja temperatura para obtener un vino con una expresión de evolución en nariz y baja presencia en madera. Posteriormente la bodega hace una crianza en lías finas. El resultado es un vino limpio y brillante de color amarillo pajizo pálido derivado de la fermentación en barrica.

En nariz es un vino expresivo y maduro, con aromas a frutas exóticas y matices florales, con fondos a hierbas aromáticas y en bollería. En boca nos aporta gustos a frutas blancas y cítricos, donde la acidez queda en perfecta armonía con el dulce de la crianza en lías dando una sensación envolvente y persistente.
#vi #vinscatalans #docostersdelsegre #vinsdetaller