dilluns, 14 de setembre del 2020

LA RUTA DEL VI DE LES GARRIGUES PASSA PEL CELLER MATALLONGA DE #FULLEDA

 




Vine a Les Garrigues i gaudeix de la Ruta del Vi de Lleida. Al llarg d'aquests dies us hem recomanat els millors llocs per fer una escapada de somni. Us en fem un resum.

A la subzona de les Garrigues trobaràs 5 cellers de la ruta tots ells amb un encant particular: @vinyaelsvilars, @matallonga, @masblanchijove, @cervoles i @tomascusine. Per dormir et recomanem un #winehotel com el @vilosellwinehotel i per dinar @elsfogonsdelacarme, cuina de proximitat i qualitat.
--
Ven a Les Garrigues y disfruta de la Ruta del Vino de Lleida. A lo largo de estos días os hemos recomendado los mejores lugares para hacer una escapada de ensueño. Os hacemos un resumen.
En la subzona de las Garrigues encontrarás 5 bodegas de la ruta, todos ellos con un encanto particular: @vinyaelsvilars, @matallonga, @masblanchijove, @cervoles y @tomascusine. Para dormir te recomendamos un #winehotel como el @vilosellwinehotel y para comer @elsfogonsdelacarme, cocina de proximidad y calidad.
--
Come to Les Garrigues and enjoy the Lleida Wine Route. Throughout these days we have recommended the best places to make a dream getaway. We give you a summary.
In the Garrigues sub-area you will find 5 wineries along the route, all of them with a particular charm: @vinyaelsvilars, @matallonga, @masblanchijove, @cervoles and @tomascusine. To sleep we recommend a #winehotel like @vilosellwinehotel and to eat @elsfogonsdelacarme, local and quality cuisine