MENÚ DEGUSTACIÓ
Xarrup de carabassa amb encenall de pernil i sal de tòfona
Pastís de bolets amb salsa aromatitzada amb oli de tòfona
ó caneló d’ànec i foie amb Parmentier de moniato i oli koroneiki (varietat d’oliva grega del Molí del Set de l’Albi)
ó let de vedella a la brasa amb reducció de carn
ó bacallà confitat amb verduretes de les Garrigues
Pastís de formatge Mon’s amb melmelada de maduixa casolana
Torreta de mousse de xocolata blanca i bola de gelat de xocolata negra
(Les postres són especialitats de la casa.)
Pa, aigua, vi del Celler Matallonga
Cafè acompanyat d’un petit digestiu dels destil·lats de Gabarró & Feixa de Fulleda
Els nostres plats estaran maridats amb vins selectes de la comarca i servits pel nostre
sommelier, Pere.
Preu: 38,50 € (IVA inclòs)
* El menú se servirà per a la taula completa.
* Cal fer reserva prèvia i avisar del nombre de comensals trucant al 660 144 623.
* Menú disponible els divendres a la nit, els dissabtes a la nit i els diumenges al migdia.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada