divendres, 11 de desembre del 2020

ELS VEÏNS DE #FULLEDA ES PODEN FER EL TEST D'ANTÍGENS EL 17 I 18 DE DESEMBRE A LES BORGES BLANQUES

 


"Pel que fa a l’ABS de les Borges Blanques oes preveu fer proves només a la capital, però en dos dies, el dijous 17 i el divendres 18, i en franges horàries de matí i tarda, a diferència de Juncosa i el Soleràs, on seran només de matí. A les Borges hi poden acudir, doncs, els usuaris d’Arbeca, Castelldans, Cervià, el Cogul, el Vilosell, els Omellons, Fulleda, Juneda, l’Albagés, l’Albi, l’Espluga Calba, la Floresta, la Pobla de Cérvoles, Tarrés i Vinaixa. En aquest cas, els testos es faran al Pavelló de l’Oli.


Cal recordar que en tots els casos es tracta de test d’antígens i no de PCR. Seran proves, per tant, que indiquen si la persona té el virus en aquell moment, no si l’ha tingut abans. El resultat dels tests es facilitarà al cap d’uns 15 minuts al lloc mateix de les proves, mentre que les PCR, més complexes i més fiables, solen tardar entre 24 i 72 hores." 


https://www.somgarrigues.cat/noticies/5315/salut-convoca-cribratges-massius-amb-tests-d-antigens-a-les-borges-juncosa-i-el-soleras