dimarts, 12 de setembre del 2023

KDD VIP FULLEDA 2023 AMB MOTIU DE LA FIRA HEROICA!


Els nostres amics de "Staff Caravaning" faran una quedada al nostre àrea per autocaravanes i s'uniran aquesta festa de l'Agustina d'Aragó organitzant diferents activitats.
Gràcies per la vostra col·laboració i sumar-vos a la celebració d'aquesta nova edició de la Fira Heroica de Fulleda, que es durà a terme aquest diumenge 17 de setembre.
Salut i fira!!!



Staff Caravaning is with Fulleda Turisme Actiu in Fulleda, Cataluna, Spain.
21 h ·

Queden poquetes places lliures per poder gaudir d'aquesta Kdd VIP Fulleda 2023, hi haurà pack de benvinguda a totes les autos i campers assistents. Els actes són de manera lliure i gratuïts. Només cal pagar dissabte a la nit 5 euros, inclou: tots els serveis + wc, dutxes, llum i wifi. També podeu gaudir el diumenge 17 d'una fideua per 10 euros persona com veureu al programa d'actes de la Fira Heroica.
En cas de pluja no us espanteu, tindrem sostre per fer les activitats. Aquest cap de setmana és prescindible reservar perquè serà d'ús exclusiu per als assistents a la Kdd amb reserva. Interessat contacta per privat.
L'Ubicació de l'àrea es a la zona esportiva al costat de la piscina.
.
Quedan poquitas plazas libres para poder disfrutar de esta Kdd VIP Fulleda 2023, habrá pack de bienvenida a todas las autos y campers asistentes. Los actos son de manera libre y gratuitos. Solo hay que pagar la noche del sábado 5 euros, incluye: todos los servicios + wc, duchas, luz y wifi. También se puede disfrutar el domingo 17 de una fideua por 10 euros persona como veréis en el programa de actos de la Fira Heroica.
En caso de lluvia no os asustéis, tendremos techo para hacer las actividades. Este fin de semana es prescindible reservar porqué será de uso exclusivo para los asistentes a la Kdd con reserva. Interesado contacta por privado.
La ubicación de la área es en la zona deportiva al lado de la Piscina.
.
Gràcies a tots:
Fulleda Turisme Actiu Ajuntament de Fulleda AMBITI Enexca Staff Caravaning