dissabte, 13 de gener del 2024

RECUPERANT CAMINS A #FULLEDA



🚧 Recuperant les nostres arrels a Fulleda: La història d'una roca caiguda 🚜

Volem compartir amb tots vosaltres l'emocionant procés que hem viscut recentment en enfrontar-nos a un desafiament en un dels camins de ferradura que estàvem habilitant. Una roca, abans part de l'estructura sòlida que sostenia el marge, va decidir, fa molt de temps, aventurar-se al centre del carreró.


En aquest vídeo, podreu apreciar cada pas que hem fet per superar aquest obstacle i tornar-li la vida al camí de ferradura. La caiguda d'aquestes roques no només va debilitar el marge, sinó que també va fer que els nostres veïns deixessin d'utilitzar aquests carrerons amb les seves mules i carros. Però bones notícies! Hem recuperat aquest preciós sender.

Durant els treballs, alguns veïns van venir a visitar-nos i van compartir els seus records de joventut, quan transitaven per aquest camí de ferradura. Ens encanta escoltar aquestes històries plenes de nostàlgia!

Estem emocionats d'anunciar que estem preparant-ho tot per a l'Heroica el pròxim 03/03/2024. Aviat obrirem les inscripcions perquè tothom pugui unir-se i ser part d'aquesta experiència