divendres, 22 de maig de 2015

FA QUATRE ANYS JA VAM PUBLICAR AIXÒ... I ALGUNES HAN REINCIDIT!!!

Llistes de FP

Santi Arbós

Quan arriben les eleccions municipals, els petits pobles del país s’omplen de llistes electorals de “forasters per la pàtria” (llistes de FP), també anomenades “fantasmes”, farcides de noms desconeguts per als vilatans i que acostumen a ser veïns de pobles grans, alguns de fora la comarca. Fins ara, a les nostres contrades, aquesta actitud indigna, però perfectament legal, que menysté vomitivament les persones que viuen dia a dia en aquests llocs, era patrimoni principalment del PP i del PSC. Demanar-los dignitat, sobretot nacional, a aquests dos partits és una tasca tan imbècil com pensar que Espanya ens pot deixar de robar: feina de babaus desvagats. A aquestes municipals també s’hi han apuntat els millors... els de CiU, que per quatres llistes més i uns centenars de vots també es rebolcaran per aquesta immundícia pseudodemocràtica i legal.
A Fulleda, CiU presenta una llista de FP absolutament fantasma: cap dels seus tres membres viu, és, està empadronat o té res a veure amb aquesta bonica vila nostrada. Una arbequina, un arbequí i un de Castellnou de Seana (Lídia A.C., Ramon S.B. i Antoni C.A.) han posat els ulls en un minúscul poble que tant els en fot –que potser algun no sap ni on és– i han decidit que tenen el que s’ha de tenir per governar uns quants pagesos i jubilats. I legalment és cert, però si penso en la legitimitat que posseeixen em vénen basques i els budells se’m descompensen de fàstic i indignació. Certament hi ha actituds que retraten la baixesa de les persones i dels grups polítics.
Fulleda només és la punta de l’iceberg...
 
http://www.somgarrigues.cat/noticies/731/llistes-de-fp

1 comentari:

ss junlin ha dit...

TEC-Interactive is getting out all the prevents july event-wise. Just lately eight activities were declared for Metin2 SG across summer time year, and now yet another is organized soon. This occasion is known as the "Crazy Marathon".
buy rs gold