dijous, 2 de juny del 2016

MOLTES MÉS FOTOS ANTIGUES SOBRE FULLEDA!!!









Per exemple aquesta de l'equip de futbol de Fulleda de l'any 1950, d'autor desconegut i propietat de la família Masgoret Pascual. Seria molt interessant posar-hi noms: Ermengol, Benício... Animeu-vos!!

I també animeu-vos a continuar deixant les vostres fotografies antigues per digitalitza-les i que us seran tornades en perfectes condicions.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Soc en Jordi. dels que estan drets, el primer de la dreta de es de Cal Pastor?

FULLEDA - PETI QUI PETI ha dit...

Hola, Jordi, m'ho he pensat que eres tu. No ho sé... el Cisco del Pastor?

Jo només em sembla conèixer el 3r per l'esquerra plantat, Ermengol; el del costat, Joan del Gili???, i el primer de l'esquerra de baix, Benício... Diria que la foto no està feta a Fulleda...

Anònim ha dit...

Soc en Jordi. Cisco no ho se, però es de Cal Pastor.

Anònim ha dit...

I el que esta al costat del de Cal Pastor (vestit de carrer)es en Salvador Gili (ara ja es mort), que va anar a viure a Valls i que te un fill que es diu Joan. En Josep de Cal Farreret us diria tots els noms d'aquesta foto segur.

FULLEDA - PETI QUI PETI ha dit...

Gràcies per la informació. Segur que el Josep els coneixeria i seria bo un dia reunir-se per fer una sèrie identificativa de moltes fotos. Potser per la setmana cultural...?

Anònim ha dit...

Es qüestió de quedar amb ell.

FULLEDA - PETI QUI PETI ha dit...

Sí, s'hauria de fer. Ja hi ha fotos que no es podrà recuperar el nom dels que hi surten perquè ningú els haurà conegut...

Dolors ha dit...

Hola Santi.
Sóc la Dolors de Cal Po. Parlant amb els meus pares han sortit uns quants noms:
Fila de dalt (començant per l'esquerra): 1r Ramon Farré 2n. Enric de Ca la Celia 3r Ermengol 4t (no el sabem) 5è. de Cal Gabarró 6è (no el sabem) 7è. Sebastià el Pastisser.
Fila de baix (començant per l'esquerra): 1r Benicio Cornet 2n Josep Prats de Cal Po 3r. Josep Mª Farré 4t, 5è i 6è (no els sabem).

Espero que ajudi. I moltes gràcies per la foto.

FULLEDA - PETI QUI PETI ha dit...

Moltíssimes gràcies, Dolors, i també als teus pares. Records!

Miraré de fer una foto amb números i anar afegint tots els noms que han anat sortint.

Fins aviat!!!