diumenge, 21 d’octubre del 2018

SERPS BLANC I SERPS NEGRE, NOUS VINS NASCUTS DE LA TERRA DE #FULLEDA











Harvest time at the amazing dry farmed natural vineyards where we make the SERPS BLANC (Macabeo & Garnacha Blanca lees aged) & SERPS NEGRE (Ull de Llebre, Cabernet Franc, Garnacha & Syrah) now you can see why both vinos have such pure fruit and elegance!!! 🍷🐉🔝🥂🐉💪

Temps de collita a les sorprenents vinyes naturals de secà en què fem el SERPS BLANC (Macabeu i Garnatxa Blanca de vinyes velles). SERPS NEGRE (Ull de Llebre, Cabernet Franc, Garnatxa i Syrah), ara podeu veure perquè els vins tenen tanta fruita pura i elegància!





Serps Blanc 2016
Bodega: Terra de Falanis
Zona: D.O. Costers del Segre
Vi: Blanc
Anyada: 2016
Criança: 6 mesos en les seves pròpies mares
Alcohol: 12.2 % vol.
Nota de cata: és un vi concentrat, elegant i intens. En nas destaquen les aromes a fruita blanca sobre un fons floral i lleugeres notes d’espècies. En boca és voluptuós i fresc.
Consum Ideal: 2018-2019

Serps Negre 2014
Bodega: Terra de Falanis
Zona: D.O. Costers del Segre
Raïm: Ull de Llebre, Syrah i Cabernet Franc
Vi: Negre
Anyada: 2014
Criança: 6 mesos en roure francès
Alcohol : 14% vol.
Nota de cata: El vi mostra un color vermell picota amb ribet gran amb petits tocs de mostra de criança i capa molt alta. En nas es troba fruita madura amb tocs de sotabosc que marca la presència d’un vi complexe i no monovarietal. Ventall d’aromes procedents de les barriques, sense tapar aquell vi fet a la terra, com ara espècies, cacaus, i petits tocs a cuir. Aromes també de mineralitat que recorden el terreny de la zona. En boca és voluminós sense astringències. En retronasal apunta la complexitat del vi amb records a fruita negra.
Consum Ideal: 2016-2019