dilluns, 23 de gener del 2012

QUE ENS DONIN SUBVENCIÓ!!!




Carta apareguda al SomGarrigues núm. 311 (20-01-12/2-02-12), en què l'Associació de Gent Gran Santa Creu de Fulleda es queixa perquè l'Ajutament no li concedeix una subvenció.





Cliqueu per ampliar.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Tan de bo tinguéssiu nomes una dècima part del recosament donat al Celler Matallonga, que per cert, s'ho mereix.

Anònim ha dit...

Tothom té dret a subvencions si compleix uns requisits. A vegades cal fer gestos...

Anònim ha dit...

Que es fer poble?
- surts a treure neu despres d'una nevada que no s'havia vist en 50 anys?
- despres d'una ventada im pressionant, surts a ajudar?
- quan esquetlles metlles, deixes el muint de pallofes que es podreixin fins que ho neteja l'ajunatment?
- col·labores en festes o actes que organitza'Ajuntament i altres entitats?

- quan netejes la cort dels gossos, tires la merda carrer avall a veure si algú la xafa?
- si fas loteria per Nadal, amagues el numero per que la resta del poble no el pugui comprar? (llàstima que per internet tot es facil!!)
- participes en alguna activitat com Gimnastica o classes d'informatica obertes a tots els publics?
- Vas pels pobles dient que a Fulleda estem fatal i que tot es fa malament?, eh?

montse ha dit...

Està clar que hi ha moltes maneres de fer poble i d'estimar-lo, i també de demostrar-ho i suposo que dins de l'Associació de la Santa Creu hi ha gent que no estan molt d'acord amb aquesta carta. És un opció escriure una carta al diari signant-la en nom d'una associació però jo també crec que hi ha maneres més efectives de rebre un recolzament per part de l'Ajuntament.
El poble tal i com és avui l'han fet la gent gran i la gent jove, els qui van treballar molt i els qui hi treballen encara, penso que les medalles te les han de posar els altres...

Anònim ha dit...

Oh!, perfecte!, veig que la gent es motiva amb el primer missatge de dues línies, responent amb missatges massa llargs per no dir res realment important que s'ajusti a la petició. Anem a lo pràctic, l'Ajuntament donarà aquesta subvenció?, això es l'important ara, després si volem parlar d'altres coses fem-ho!.

jordi ha dit...

No se a qui importa, anònim?. A mi m'importen també les maneres. M'agradaria saber si tens tota la info "anònim" vull dir tant la que ve de Santa Creu com la que ve de L'Ajuntament, si no es així podria ser que et fessis una idea equivocada de la situació.
Salut i visca Fulleda.

Fulledenc ha dit...

Bé, seria bo que l'Ajuntament digués alguna cosa oficialment, a través d'una carta al Som i/o a aquest blog, o a la seva pàgina web...

Anònim ha dit...

1. Maneres?, Jordi.....a tu t'importen les maneres?; això em deixa tant perplex com quant en Pepe li reclama als arbitres pel joc brut del rival. Ei!!, que veiem la palla al ull veí però no la biga al nostre.

Jordi ha dit...

Entenc que no tens tota la info. La pots demanar oficialment a l'Ajuntament o a mi personalment.
gracies.

montse ha dit...

A veure jo escric els missatges tan llargs com vull i m'expreso amb respecte, i a més signo els meus comentaris. Anònim si vols una resposta de l'Ajuntament no la busquis en un blog. I no, no em motiva el teu comentari, ja,ja!

NeusA ha dit...

Crec que la gent gran mereixen i tenen tot el respecte i fins i tot subvencions si calen per fer quelcom que l'ajuntament consideri positiu, (que són qui ho han de decidir).Ara bé parlo de la gent gran que fa poble, sigui o no en una o altra associació.(fer associacions no és difícil, l'important és què fan)

matagallerofulledenc ha dit...

Algu pot desencriptar els comentaris?, aquesta subvencio per que es?.
Quin es el motiu per no prendre-la en consideracio?.
Com diu aquell:
Perdoneu, pero algu ho havia de dir!!.

Hai Sentit A Dir ha dit...

Diria que la subvenció no tenia un motiu concret, deu ser per a despeses generals de l'associació. Tinc entès que lo'Ajuntament està disposat a subvencionar activitats cocretes o, en tot cas, que es presentin factures. Sembla que l'associació té problemes en totes dues coses...

queensdoninloteria!!! ha dit...

Sembla que fa dos anys els de la Santa Creu van demanar una subvenció de 500e, l'ajuntament els va comentar que com a totes les altres associaons, la torna havia de ser tenir col·laboració, presència en actes que col·labora l'ajuntament, etc, etc. Pocs dies després de concedir aquesta subvenció es va organitzar a Fulleda la "Mostra Cultural de les Garrigues" i ves per on: cap membre d s.Creu va assistir ni col·laborar en res de res de la gran festa que es va viure a Fulleda.
El 2011 l'aass SC va demanar una subvenció per fer actes i conferències (per carta) des de l'ajunt se'ls va contestar que d'acord si els actes eren oberts a tot el poble i ens portaven una factura. Fa uns quants dies l'ass SC va anar a l'ajun a reunir-se amb l'equip de govern: es veu que van dir: que no podien fer factures i tampoc volien organitzar cap conferència. Diuen que els que ara governen van deixar la porat oberta a pagar les factures que tinguessin, només a canvi de col·laboració amb els actes que fa l'ajunt. rebent una resposta contundent i negativa.... buffff! i després ...tot el que ... Cartetes, etc, etc.
Diuen que n'hi ha que han deixat d'anar a missa i tot!
Potser aquest equip de govern hauria de fer un dosier i deixar-lo a disposició del public per que qui vulgui es faci una idea de la realitat, ino nomès tingui la visió de lo que es diu als bars i als racons privats dl poble.

Anònim ha dit...

Si han deixat d'anar a missa, malament... Potser hauran de canviar el nom de l'associació

;-)))

matagallerofulledenc ha dit...

Dins el mon associatiu en el que sempre m'he vellugat, es concedeixen subvencions per activitats concretes i generalment a una colectivitat que contribueixi al coneixement i difusio de l'organitzacio amb caracter ludic, esportiu o cultural.
Mai es donen sense cap finalitat concreta

unquehosofreix ha dit...

Martí, Montse, us trobem a faltar!

per currar també, jajajajajaj

Anònim ha dit...

Avui deu ser per treure neu, oi???