dimarts, 3 de novembre del 2015

TALLADA DE BOSC A LA ZONA DEL CANTAPERDIUS DE #FULLEDA







S'està tallant bosc a la zona del Cantaperdius de propietat municipal. Tot i que l'Ajuntament afirma que tots els permisos estan en regla, com així sembla ser, algunes veus s'han alçat contra el que consideren una tallada abusiva en uns terrenys netejats no fa gaire. Aquestes persones consideren que, tot i que el mal major ja s'ha fet, encara es podria reconsiderar l'actuació en els llocs on no s'ha tallat de moment.


1 comentari:

Jordi ha dit...

Una vegada rebuda la queixa, ens hem posat en contacte amb medi ambient, ahir van passar els Agents rurals, avui estan estudiant la documentació que te el departament i la autorització que te cada propietari. Demà si no passa res es reuniran els AARR amb l'empresa que esta fent la feina.
Això es actuar i transparència.
En cas que l'empresa no hagés seguit fil per randa les instruccions de la autorització, l'ajuntament pendrà les mesures que facin falta, assesorats pel departament de MA i els agents rurals.
Properament convocarem una reunió (una més) amb tots els agents implicats per tal d'aclarir i assesorar tècnicament que 'esta fent i per que.
Demanem que si qualsevol veí te algun problema o queixa ho faci directament a l'ajuntament, se li donarà les explicacions que facin falta, se li donarà tota la doc, i també es coordinarà una reunió amb qui faci falta.