dijous, 19 d’abril del 2012

25 ANYS DEL "PETI QUI PETI"!!!

Aquest desembre farà 25 anys des de la sortida del número zero de la revista fulledenca "Peti Qui Peti", de la qual aquest blog és d'alguna manera una continuació. Sort que l'Anna Minguella ens hi ha fet pensar penjant aquesta històrica portada -obra segurament de la Neus Arbós- a la seva pàgina de Facebook. Haurem de celebrar-ho d'alguna manera... s'accepten suggeriments.

6 comentaris:

LANOVAFULLEDA ha dit...

Crec que tots ens hem de felicitar per aquesta publicació i pel seu renèixer en format multimèdia!
Especialment, felicitar a qui la fa possible, que per més vegades que ho diguem, no n'hi haurà prou: GRÀCIES BLOGGER!!!!

Anònim ha dit...

Es busquen persones amb molta memòria: qui va fer aquesta portada fa 25 anys? Si fos la Neus, en tindria pccs més de 10, no? Aquesta quinta, no feia la revista Al peu del Canó?, la "competència" del Peti?
Va, va, a rumiar!

lanovafulleda ha dit...

Primer suggeriment per a la celebració: una exposició de tots els exemplars?

FULLEDA - PETI QUI PETI ha dit...

Una bona idea la de l'expo, potser també caldria digitalitzar els exemplars i penjar-los a internet.

Quant a la portada, em vaig limitar a reproduir una idea del Facebook, realment no sé qui la va fer.

Saladeta ha dit...

Una altra idea, no es podria fer un exemplar en paper conmemorant els 25 anys, crec recordar que sortia per la Festa major?, era massa joveneta, potser es podria tornar a reunir l'equip que ho feia possible i editar-n'hi una tirada conmemorativa. Lo de la exposició em sembla bona idea, que tal per la festa major?

websapastre ha dit...

D'acord, amb la col·laboració dels antics redactors i de nous i amb alguna reproducció de l'antiga revista. Continuo pensant que s'haurien d'escanejar i penjar.