dilluns, 18 de març del 2013

GRUP DE LECTURA A LA BIBLIOTECA DE FULLEDA IMPULSAT PER L'ASSOCIACIÓ DE DONES MARINADA

S'hi han apuntat 10 dones (que era el límit de llibres que teníem, facilitats per la Biblioteca de Borges) i llegirem  Feliçment, jo sóc una dona de la M.A. Capmany.
Aquestes són les indicacions de la coordinadora del grup, la Raquel:
 
Bones,
us anuncio que queda inaugurat el Club de lectura de Fulleda.
Us passo un document adjunt amb quatre pinzellades sobre l'autora del llibre que llegirem, la Maria Aurèlia Capmany, una dona del segle passat, ben compromesa amb la llibertat, i la defensa de la llengua catalana, de Catalunya i de les dones.
Sobre el llibre he fet només quatre línies perquè prefereixo que el llegim i el comentem, però tinc la sensació que ens agradarà a totes. A les més grans perquè recordaran aquells anys on hi havien massa “prohibits”, i a les menys grans ens permetrà veure tot el que hem guanyat en algunes coses i que hem de continuar defensant. Tot plegat un llibre de dona per a dones i per a tothom que estimi la llibertat i la nostra història.
Deixo a la Sala un llibre molt bonic sobre l'autora amb moltes fotografies des de principis del segle XX.
L'únic inconvenient de tot plegat és que aquest llibre te una data de tornada que no és gaire lluny, per tant, pel diumenge vinent cal haver llegit el pròleg i els tres primers capítols, a veure que us sembla, i el 6 d'abril tornarem a quedar amb el llibre llegit per acabar de comentar-ho. No us amoïneu, si no l'acabem no passa res, es tracta de compartir opinions, i de prendre-s'ho com un plaer i no com una obligació, d'acord?