dimecres, 1 de març del 2017

LA MARXA HEROICA DE #FULLEDA A FAVOR DEL MEDI AMBIENT

AMB LA FINALITAT DE REDUIR DEIXALLES, ELS ORGANITZADORS DE LA 1a MARXA HEROICA HAN OPTAT PER NO UTILITZAR GOTS DE PLÀSTIC D'UN SOL ÚS.



La Marxa Heroica aposta per reduir l'impacte ambiental que causa l'esdeveniment esportiu per la zona on passa, els organitzadors no facilitaran vasos d'un sol ús als avituallaments. Si que donaran l'opció de llogar/comprar 1 got reutilitzable per un euro que es podrà aconseguir al mateix moment de fer el control d'inscripcions.
Aquesta no és l'única mesura què els organitzadors de la marxa duen a terme per disminuir l'impacte mediambiental en un paratge tan valuós, com el que rodeja Fulleda. També utilitzaran guix i senyals verticals per senyalitzar la marxa, reduint l'ús de l'esprai a espais pavimentats.
Els organitzadors de la marxa destaquen que “la nostra intenció és arribar a ser el màxim de respectuosos amb el medi que ens envolta i és per això que apostem per materials reutilitzables, això si, recomanem que tots els inscrits s'enduguin una bossa de casa on puguin portar el got mentre caminin o corrin”.