dilluns, 6 de març del 2017

LA MARXA HEROICA DE #FULLEDA A HOLALLEIDA




"La Marxa Heroica s’ha estrenat avui diumenge dins el calendari lleidatà sota l’organització de l’Ajuntament de Fulleda amb la col·laboració de Boira Bike. Un total de 200 participants s’han aplegat en aquesta cita, que s’ha desenvolupat pels voltants de la població de les Garrigues.
La jornada ha consistit en una marxa a peu de 30,5 quilòmetres, amb 557 metres de desnivell positiu acumulat, amb sortida i arribada a la Sala de Fulleda (sala polivalent de la població), i es podia fer corrent o caminant. Ha transitat per l’anomenada Ruta dels Miradors i les Fonts de Fulleda, amb un paisatge únic de vinyes, oliveres, ametllers, bosc, fonts, miradors, camins i corriols, a més de construccions i marges de pedra seca.
Es tractava d’una marxa eco-responsable, ja que circulava per zones d’alt interès ecològic, de manera que no es podien abandonar deixalles a la natura, calia seguir estrictament el recorregut marcat sense utilitzar dreceres i l’organització ha fet servir material reutilitzable o reciclable i ha procedit a la recollida de tot el material utilitzat per al marcatge i abalisament el mateix dia de la prova.
La inscripció incloïa la participació en la Marxa Heroica i en el sorteig de productes de proximitat, així com els avituallaments líquids i sòlids lleugers durant la prova, l’avituallament de meta, l’accés a vestuaris i l’assegurança d’accidents.
(...)