divendres, 7 de març del 2008

COMUNICAT DE LES ACTIVITATS DE PRIMAVERA DE L'ASSOCIACIÓ DE DONES MARINADA DE FULLEDA

Associació de Dones Marinada
Fulleda (Les Garrigues)


Benvolgudes sòcies,


Els propers divendres 14 i dissabte 15-3-08, l’Associació de Dones Marinada de Fulleda, ha organitzat el II Taller de Palmes a càrrec de l’Àngela Vila i el Josep Herrando. Es farà a la biblioteca a les 5 de la tarda i hi esteu totes convidades.

Amb motiu del dia del llibre, enguany comptarem amb la presentació del llibre “Les construccions amb pedra seca” del Fèlix Martín de la Floresta, que es farà el diumenge 23-3-08, a 2/4 de 12 a la biblioteca. També tenim previst fer una visita al Museu de la Pedra de la Floresta el mateix dia a la tarda.

Un any més, el diumenge 20 d’abril, tenim previst gaudir de la Festa de Sant Jordi amb una actuació musical i amb la venda de llibres de l’Ateneu Popular Garriguenc. Tot seguit s’obsequiarà a les sòcies amb la tradicional rosa.

El diumenge 18 de maig, la nostra associació col·laborarà amb la Festa del Comerç Just que se celebra a tot Catalunya. Igual com en les dues anteriors edicions, ens sembla molt interessant participar en aquesta iniciativa i, al mateix temps que gaudim d’una jornada lúdica, ajudem a donar a conèixer aquest projecte solidari. Es preveu poder realitzar una conferència sobre el comerç just a la biblioteca, a 2/4 de 12 del migdia i durant el matí hi haurà també una paradeta on es vendran els productes de comerç just (cafè, xocolata, licors, te, galetes, etc.) i hi haurà jocs per a la canalla i jovent.

Us volem avançar al mateix temps, que pel dia 24-5-08 està prevista a La Granadella, la celebració de la IIa Trobada de Dones de les Garrigues, jornada lúdica que inclou xerrades, actuacions i un dinar, en el que hi prendrem part. Us n’anirem mantenint informades.

Esperem que aquestes activitats siguin del vostre interès i que hi pugueu participar activament.

Fins aleshores!



Rosa M. Xifré Josa
Presidenta

Fulleda, març 2008
S'anirà informant periòdicament d'aquestes activitats per tal de recordar-les i comunicar si hi ha algun canvi.