diumenge, 22 de juny del 2008

REVETLLA DE SANT JOAN. TRES FOTOS






Amb una gran afluència de públic va transcórrer un magnífic espectacle de foc -"Les portadores del foc" del Grup de Joves de Corbins- que, començant a la Plaça, es va desenvolupar pel carrer Major, Montblanc, l'Agustina i l'Avinguda fins a arribar a la Sala. Allí va continuar la festa amb l'encesa de la tradicional foguera, coca de revetlla, xampany i ball al so de la gralla i el tambor dels corbinencs.
Costarà de superar l'any que ve!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Què passa amb la gent de Fulleda? Que encara esteu tots resacosos o què? Estem a dilluns 23-6-08, les 13:30 h i encara ningú ha posat un comentari a la notícia de la festassa de dissabte! Ai, ai, ai, que el "Que begui, que begui, que begui ......." no va tenir un "prou"!

Anònim ha dit...

Fins i tot jo me'l deixava: E S P E C T A C U L A R ! ! ! L'actuació dels amics de Corbins va omplir de màgia i foc la nit i tots vam gaudir moltíssim de l'espectacle piromusical. Les gralles (i els grallers!) un 10 sobre 10. i els tambors i els cantants improvisats.

Un luxe, en definitiva, poder comptar amb una "tropa" com aquesta.

Felicitats a l'organització i mil gràcies als col·laboradors.

Anònim ha dit...

Que us pensaveu!!! no si quant ens hi possem no podem parar, ha estat un mes i algun dia més de treball i de reunions per a que l'espectacle quedès com Fulleda es mereix.

No si encara hi sortirà alguna cosa bona de l'agermanament entre Fulleda i Corbins.

Molts petons de la Saladeta

Anònim ha dit...

Alguna cosa????? Ja n'ha sortit una de molt bona salada!!!! I després de conèixer uns quants nois més de Corbins potser en sortirà alguna cosa més..., je,je.
petons

I gràcies a la colla de Corbins al Jaume de Lleida i també al d'Arbeka. De tot cor, gràcies