dilluns, 10 de novembre del 2008

ELS AMICS DELS COTXES CLÀSSICS DE FULLEDA VISITEN EL CASTELL DE BOIXADORS







Els amics dels cotxes clàssics de Fulleda es van desplaçar ahir a Boixadors (Anoia), bressol de Ramon de Boixadors i el seu fill Guillem de Boixadors, senyors de Fulleda allà cap a la segona meitat del segle XII.
Com a cosa curiosa, l'església de Boixadors acull, com a ex-vot dels senyors del castell a la mare de Déu, una enorme costella de balena col·locada en una paret. Deunidoret!



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Be doncs, ara que ja hem anat al bresol dels nostres origens i ja hem complert, anem cara barraca, si no hi ha res de nou, el proper 31 de gener del 2009 "dissabte", apunteu-vos a la vostra agenda que farem una ruta cultural-festivalera amb els cotxes als cellers dels voltants, amb un sopar de formatges i desgustacio dels vins que haurem comprat.
Per acabar la vetllada de la millor manera possible, si l'Autoritat ho permet, podem passar una pel.licula de cotxes com a colofo de la jornada, jo proposso "Italian Job" la d'en Michael Caine, si teniu una altre opcio, feu-m'ho saber amb temps, el passi podria ser a la Sala, perque hi participi mes gent.
Salut

Anònim ha dit...

fa bona pinta. On ens hem d'apuntar???

Anònim ha dit...

així, no cal que em compri un cotxe clàssic per participar? de fet ara entre la crisi i la hipoteca em va una mica malament, je,je