dimarts, 4 d’agost del 2009

DIUMENGE 25 DE JULIOL: INAUGURACIÓ DE LA SETMANA CULTURAL







S'ha comptat amb la presència del Sr. Carles Vega, Director dels SSTT del DASC a Lleida, en representació de la Consellera, i també de la Sra. Elena Fuses, Coordinadora a Lleida de l'ICD a més de l'alcaldessa, Neus Arbós, i regidores i regidors de l'ajuntament de Fulleda. Més de 50 persones, entre sòcies i familiars, han assistit a l'acte en el que les autoritats han lloat el treball que es fa des de l'associació i ens han encoratjat a continuar en la mateixa línia.









La presidenta de l'ADM, Rosa M. Xifré, també ha volgut aprofitar per agraïr el suport i repetir, una vegada més, que l'objectiu de la nostra associació és el de treballar per Fulleda i amb la gent de Fulleda per a la millora de la vida de totes les seves dones i homes. Per aquest motiu les conferències que s'hi programen giren al voltant de temes d'interés com són estudis comarcals, salut, alimentació, memòria històrica, etc. Sempre amb la voluntat de formar i informar i obrir un diàleg constructiu entre tots els presents.









El grup de ball de Bastons de Montblanc, amb una vintena de persones, ha tingut una actuació molt lluïda, que s'ha fet a l'interior del local social per esquivar la forta calor que avui també feia al nostre poble. Aquest grup havia ja actuat fa 22 anys en les festes d'inauguració del monument a l'Agstina d'Aragó i els ha fet molta il·lusió tornar avui, tot i que amb el personal renovat. En acabar s'ha berenat amb la rebosteria feta per les sòcies, com ja és tradició, i s'ha obsequiat a les autoritats amb vi de Fulleda i les noves samarretes amb el logo de l'associació.









L'exposició de fotos del Sr. Francesc Vila Muns també ha estat molt ben rebuda i el DVD i explicacions que va afegir-hi ahir a la inauguració van interessar molt a tots els assistents.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Com cada any, tot un èxit, malgrat les dates no acompanyaven gaire, la fidelitat de les sòcies i fulledencs als actes de l'associació ha fet que estigui a l'alçada de les anteriors.

Anònim ha dit...

Felicitats al fotògraf perquè vam poder gaudir d'uns paisatges i d'uns personatges molt ben trobats.
I com que no para de viatjar, ja ens posarem d'acord per una propera exposició, no?

Anònim ha dit...

MOLTS FELICITATS PER TOT!!!!