dimarts, 29 de juny del 2010

DES DE FULLEDA BRINDEM TAMBÉ!!!

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/171791


Aquest dilluns 28 de juny, el Tribunal Constitucional ha executat definitivament l'Estatut. I, en conseqüència, ha enterrat el Pacte Constitucional, validant de fet la via cap a la independència de la Nació catalana.

Per això el Grup Acte de Sobirania us convoca el dimarts 29 de juny a les 8 del vespre a la plaça Sant Jaume de Barcelona i davant de tots els ajuntaments, per proclamar, ben alt i ben clar, que la nostra resposta a la sentència és la independència, i brindar amb una copa de cava*.

Si no podeu baixar a Barcelona, convoqueu la vostra gent davant del vostre Ajuntament. Poseu l'estelada al balcó i a les 8 del vespre dueu-la a la plaça.

Us hi esperem !

UN PAÍS LLIURE, UN PAÍS MILLOR


* El brindis es farà amb una copa del Cava 2014, distribuït per XECNA (Xarxa d’Establiments amb Consciència Nacional), entitat membre del CCN, que participa a l’acte.


http://www.facebook.com/event.php?eid=130394670326544&index=1

3 comentaris:

Algú ha dit...

EL 10 DE JULIOL, CCOO convoca una manifestació a BCN,per la retallada de l'estatut, pero que no saben que a Fulleda i a les Garrigues hi ha la mostra cultural, potser l'ajuntament aquell dia podría mostrar-li suport, fent-hi referència a la inaguració ja que molts no hi podrem ser.
ALGÚ HO HAVIA DE DIR!!

Anònim ha dit...

Em sembla bé, però ja donarem a l'abast amb la feinada que hi ha? haurem de fer dues coses a l'hora o tres ...

Anònim ha dit...

A l'hora de la manifestació s'hauria de fr algun acte de suport que impliqués la gent de les Garrigues que ens ve a visitar i que no costés gaire de muntar...